Хоол үйлдвэрлэлийн технологи (Бичлэгийн дугаар. 137876)
000 -УДИРДЛАГА
Удирдлага 01369nam a22003137a 4500
003 - ХЯНАЛТЫН ТОО ТОДОРХОЙЛОГЧ
Код MN-UlNUM
005 - БИЧИЛТ ХИЙСЭН ОГНОО
Тухайн бичилтийг бичсэн засварласан сүүлийн огноо 20240530123746.0
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ
Ерөнхий мэдээлэл 231005s2010 mp ||||| |||| 00| | mon d
020 ## - ISBN
ISBN 99929-82-78-0
040 ## - БИЧЛЭГ ҮҮСГЭГЧ БАЙГУУЛЛАГА
Бичлэг үүсгэгч номын сангийн код МУИС-ийн номын сан
084 ## - ББК АНГИЛАЛ
Нэмэлт тусгалт Сурах бичиг
ББК ангилал 36я73
Зохиогчийн гурван тэмдэгт Х 462
Мэдлэгийн ялгаа 3 - Техник
240 ## - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт 36я73 Х 462
245 ## - ҮНДСЭН ГАРЧИГ
Номын нэр Хоол үйлдвэрлэлийн технологи
Оролцогчдын тухай мэдээ Ред. Ж. Октябрь, С. Цээпил, Р. Эрдэнэтуяа, Х. Батхуягт, Ч. Тунгалаг, Д. Буяндэлгэр, Г. Энхбат, Н. Нямжав
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ
Хэвлэгдсэн газар УБ
Хэвлэлийн газар Номт улс
Хэвлэгдсэн он 2010
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ
хуудасны тоо 327
500 ## - Тайлбар
Дансны дугаар БС 768, 34475-34476, 34485, 34488, 34493, 34504, 34508, 34511, 34518, 34521, 34556, 34574, 34576, 34584, 34592
546 ## - ХЭЛНИЙ ТУХАЙ МЭДЭЭ
Хэл Монгол хэл дээр,
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг хүнсний үйлдвэр
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг хоол үйлдвэрлэл
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг нийтийн хоол
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг хоолны соёл
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг сурах бичиг
700 ## - ХАМ ЗОХИОГЧИД
Ба бус Р. Дарьхүү, Б. Оюунцэцэг, Б. Цэрэндулам, У. Түмэнжаргал, Г. Амаржаргал
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Хоол үйлдвэрлэлийн технологийн үндэс
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Хоолны бэлдэц үйлдвэрлэл
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Хоол, бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэл
942 ## - ЭЛЕМЕНТИЙН ТӨРӨЛ
Зүйлийн төрөл Ном