Хоол үйлдвэрлэлийн технологи (Бичлэгийн дугаар. 137876)
000 -УДИРДЛАГА | |
---|---|
Удирдлага | 01369nam a22003137a 4500 |
003 - ХЯНАЛТЫН ТОО ТОДОРХОЙЛОГЧ | |
Код | MN-UlNUM |
005 - БИЧИЛТ ХИЙСЭН ОГНОО | |
Тухайн бичилтийг бичсэн засварласан сүүлийн огноо | 20240530123746.0 |
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ | |
Ерөнхий мэдээлэл | 231005s2010 mp ||||| |||| 00| | mon d |
020 ## - ISBN | |
ISBN | 99929-82-78-0 |
040 ## - БИЧЛЭГ ҮҮСГЭГЧ БАЙГУУЛЛАГА | |
Бичлэг үүсгэгч номын сангийн код | МУИС-ийн номын сан |
084 ## - ББК АНГИЛАЛ | |
Нэмэлт тусгалт | Сурах бичиг |
ББК ангилал | 36я73 |
Зохиогчийн гурван тэмдэгт | Х 462 |
Мэдлэгийн ялгаа | 3 - Техник |
240 ## - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх | |
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт | 36я73 Х 462 |
245 ## - ҮНДСЭН ГАРЧИГ | |
Номын нэр | Хоол үйлдвэрлэлийн технологи |
Оролцогчдын тухай мэдээ | Ред. Ж. Октябрь, С. Цээпил, Р. Эрдэнэтуяа, Х. Батхуягт, Ч. Тунгалаг, Д. Буяндэлгэр, Г. Энхбат, Н. Нямжав |
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ | |
Хэвлэгдсэн газар | УБ |
Хэвлэлийн газар | Номт улс |
Хэвлэгдсэн он | 2010 |
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ | |
хуудасны тоо | 327 |
500 ## - Тайлбар | |
Дансны дугаар | БС 768, 34475-34476, 34485, 34488, 34493, 34504, 34508, 34511, 34518, 34521, 34556, 34574, 34576, 34584, 34592 |
546 ## - ХЭЛНИЙ ТУХАЙ МЭДЭЭ | |
Хэл | Монгол хэл дээр, |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | хүнсний үйлдвэр |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | хоол үйлдвэрлэл |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | нийтийн хоол |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | хоолны соёл |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | сурах бичиг |
700 ## - ХАМ ЗОХИОГЧИД | |
Ба бус | Р. Дарьхүү, Б. Оюунцэцэг, Б. Цэрэндулам, У. Түмэнжаргал, Г. Амаржаргал |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Хоол үйлдвэрлэлийн технологийн үндэс |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Хоолны бэлдэц үйлдвэрлэл |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Хоол, бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэл |
942 ## - ЭЛЕМЕНТИЙН ТӨРӨЛ | |
Зүйлийн төрөл | Ном |