Магистрантын эрдэм шинжилгээний бичиг (Бичлэгийн дугаар. 137587)
000 -УДИРДЛАГА
Удирдлага 01591 a2200289 4500
003 - ХЯНАЛТЫН ТОО ТОДОРХОЙЛОГЧ
Код MN-UlNUM
005 - БИЧИЛТ ХИЙСЭН ОГНОО
Тухайн бичилтийг бичсэн засварласан сүүлийн огноо 20231120164252.0
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ
Ерөнхий мэдээлэл 110605s2011 mp 000 | mon d
040 ## - БИЧЛЭГ ҮҮСГЭГЧ БАЙГУУЛЛАГА
Бичлэг үүсгэгч номын сангийн код МУИС-ийн номын сан
084 ## - ББК АНГИЛАЛ
ББК ангилал 72
Зохиогчийн гурван тэмдэгт М 113
Нэмэлт тусгалт Эрдэм шинжилгээний ажлын эмхэтгэл
Мэдлэгийн ялгаа 72 - Шинжлэх ухаан
110 ## - ЭРХЛЭН ГАРГАСАН /БАЙГУУЛЛАГА/
Эрхлэн гаргасан байгууллага МУИС. ХҮС
240 10 - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт 72 М 113
245 10 - ҮНДСЭН ГАРЧИГ
Номын нэр Магистрантын эрдэм шинжилгээний бичиг
Ботийн дугаар №(20)11
Оролцогчдын тухай мэдээ Хян. Н.Оюунжаргал
-- Эмхт. Х.Бэрцэцэг
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ
Хэвлэгдсэн газар УБ
Хэвлэгдсэн он 2011
Хэвлэлийн газар ХҮС-ийн хэвлэх
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ
хуудасны тоо 190
500 ## - Тайлбар
Дансны дугаар БС 36919-36938
546 ## - ХЭЛНИЙ ТУХАЙ МЭДЭЭ
Хэл Монгол хэл дээр,
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг эрдэм шинжилгээний бичиг
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Нийгэмд задгай мөнгөний гүйцэтгэх үүрэг
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Нэмэгдсэн өртгийн албан татварын буцаан олголтыг боловсронгуй болгох
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Санхүүгийн тайлангийн шинжилгээний үр дүнг удирдлагын шийдвэр гаргалтанд ашиглах нь
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Ердийн даатгалын нөөц санг бүрдүүлэх, зарцуулах түүний хяналтыг сайжруулах нь
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Хүнсний чанар эрүүл ахуйг хангахад худалдааны байгууллагын гүйцэтгэх үүрэг, оролцоог сайжруулах асуудалд
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Сүү, сүүн бүтээгдэхүүний импортыг багасгах арга зам
942 ## - ЭЛЕМЕНТИЙН ТӨРӨЛ
Зүйлийн төрөл Ном