Ногоотой хоол (Бичлэгийн дугаар. 137192)
000 -УДИРДЛАГА
Удирдлага 01229nam a22003377a 4500
003 - ХЯНАЛТЫН ТОО ТОДОРХОЙЛОГЧ
Код MN-UlNUM
005 - БИЧИЛТ ХИЙСЭН ОГНОО
Тухайн бичилтийг бичсэн засварласан сүүлийн огноо 20231024161025.0
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ
Ерөнхий мэдээлэл 231024s2012 mp ||||| |||| 00| | mon d
020 ## - ISBN
ISBN 978-99962-0-830-0
040 ## - БИЧЛЭГ ҮҮСГЭГЧ БАЙГУУЛЛАГА
Бичлэг үүсгэгч номын сангийн код МУИС-ийн номын сан
084 ## - ББК АНГИЛАЛ
Нэмэлт тусгалт Гарын авлага
ББК ангилал 36.991
Зохиогчийн гурван тэмдэгт О-267
Мэдлэгийн ялгаа 3 - Техник
100 ## - ЗОХИОГЧ
Зохиогчийн нэр Октябрь Ж
240 ## - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт 36.991 О-267
245 ## - ҮНДСЭН ГАРЧИГ
Номын нэр Ногоотой хоол
Оролцогчдын тухай мэдээ Хян. О.Туяа, Ч.Анударь
250 ## - ДАХИН ХЭВЛЭЛТ
Дахин гаралтын дугаар 2 дахь хэвл
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ
Хэвлэгдсэн газар УБ
Хэвлэлийн газар МУИС хэвлэх
Хэвлэгдсэн он 2012
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ
хуудасны тоо 172
500 ## - Тайлбар
Дансны дугаар БС 40205-40224
546 ## - ХЭЛНИЙ ТУХАЙ МЭДЭЭ
Хэл Монгол хэл дээр,
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг техник
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг хүнс үйлдвэрлэл
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг тусгай бүтээгдэхүүнээр үйлдвэрлэх
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Хүнсний ногоо
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Ногоо, жимс, үр тариа-байгалаас заяасан эмч
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Ногоотой хоол
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Ногоотой хоолонд зориулсан сүмс, амт оруулагч шанз
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Хүнсний ногоо, мөөгийг хадгалах, боловсруулж нөөшлөх
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Мэдэхэд илүүдэхгүй
942 ## - ЭЛЕМЕНТИЙН ТӨРӨЛ
Зүйлийн төрөл Ном