Ногоотой хоол (Бичлэгийн дугаар. 137192)
000 -УДИРДЛАГА | |
---|---|
Удирдлага | 01229nam a22003377a 4500 |
003 - ХЯНАЛТЫН ТОО ТОДОРХОЙЛОГЧ | |
Код | MN-UlNUM |
005 - БИЧИЛТ ХИЙСЭН ОГНОО | |
Тухайн бичилтийг бичсэн засварласан сүүлийн огноо | 20231024161025.0 |
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ | |
Ерөнхий мэдээлэл | 231024s2012 mp ||||| |||| 00| | mon d |
020 ## - ISBN | |
ISBN | 978-99962-0-830-0 |
040 ## - БИЧЛЭГ ҮҮСГЭГЧ БАЙГУУЛЛАГА | |
Бичлэг үүсгэгч номын сангийн код | МУИС-ийн номын сан |
084 ## - ББК АНГИЛАЛ | |
Нэмэлт тусгалт | Гарын авлага |
ББК ангилал | 36.991 |
Зохиогчийн гурван тэмдэгт | О-267 |
Мэдлэгийн ялгаа | 3 - Техник |
100 ## - ЗОХИОГЧ | |
Зохиогчийн нэр | Октябрь Ж |
240 ## - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх | |
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт | 36.991 О-267 |
245 ## - ҮНДСЭН ГАРЧИГ | |
Номын нэр | Ногоотой хоол |
Оролцогчдын тухай мэдээ | Хян. О.Туяа, Ч.Анударь |
250 ## - ДАХИН ХЭВЛЭЛТ | |
Дахин гаралтын дугаар | 2 дахь хэвл |
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ | |
Хэвлэгдсэн газар | УБ |
Хэвлэлийн газар | МУИС хэвлэх |
Хэвлэгдсэн он | 2012 |
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ | |
хуудасны тоо | 172 |
500 ## - Тайлбар | |
Дансны дугаар | БС 40205-40224 |
546 ## - ХЭЛНИЙ ТУХАЙ МЭДЭЭ | |
Хэл | Монгол хэл дээр, |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | техник |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | хүнс үйлдвэрлэл |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | тусгай бүтээгдэхүүнээр үйлдвэрлэх |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Хүнсний ногоо |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Ногоо, жимс, үр тариа-байгалаас заяасан эмч |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Ногоотой хоол |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Ногоотой хоолонд зориулсан сүмс, амт оруулагч шанз |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Хүнсний ногоо, мөөгийг хадгалах, боловсруулж нөөшлөх |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Мэдэхэд илүүдэхгүй |
942 ## - ЭЛЕМЕНТИЙН ТӨРӨЛ | |
Зүйлийн төрөл | Ном |