Текст томруулах:    
Зөв зохистой хооллолт II (Бичлэгийн дугаар. 137156)
000 -УДИРДЛАГА
Удирдлага 04499nam a22007097a 4500
003 - ХЯНАЛТЫН ТОО ТОДОРХОЙЛОГЧ
Код MN-UlNUM
005 - БИЧИЛТ ХИЙСЭН ОГНОО
Тухайн бичилтийг бичсэн засварласан сүүлийн огноо 20231024145455.0
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ
Ерөнхий мэдээлэл 231023s2011 mp ||||| |||| 00| | mon d
020 ## - ISBN
ISBN 978-99929-5-569-4
040 ## - БИЧЛЭГ ҮҮСГЭГЧ БАЙГУУЛЛАГА
Бичлэг үүсгэгч номын сангийн код МУИС-ийн номын сан
084 ## - ББК АНГИЛАЛ
Нэмэлт тусгалт Гарын авлага
ББК ангилал 51.230
Зохиогчийн гурван тэмдэгт О-634
Мэдлэгийн ялгаа 5 - Эрүүлийг хамгаалах анагаах
100 ## - ЗОХИОГЧ
Зохиогчийн нэр Оюунбилэг М., Батжаргал Ж
110 ## - ЭРХЛЭН ГАРГАСАН /БАЙГУУЛЛАГА/
Эрхлэн гаргасан байгууллага Арантөгс компани
240 ## - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт 51.230 О-634
245 ## - ҮНДСЭН ГАРЧИГ
Номын нэр Зөв зохистой хооллолт II
Бага гарчгийн мэдээ Өрхийн эмч, хоол, хүнсний мэргэжилтэн, нийгмийн эрүүл мэндийн ажилтанд зориулсан цуврал гарын авлагын 2
Оролцогчдын тухай мэдээ Хян. Ц.Лхагвасүрэн
-- Эх бэлт. У.Отгонхүү
250 ## - ДАХИН ХЭВЛЭЛТ
Дахин гаралтын дугаар 2 дахь хэвл
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ
Хэвлэгдсэн газар УБ
Хэвлэлийн газар Бэмби сан
Хэвлэгдсэн он 2011
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ
хуудасны тоо 379
500 ## - Тайлбар
Дансны дугаар БС 40091-40093
546 ## - ХЭЛНИЙ ТУХАЙ МЭДЭЭ
Хэл Монгол хэл дээр,
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг эрүүлийг хамгаалах анагаах
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг тэжээлт хооллолт
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг эмчилгээний хооллолт
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Хүний бие мах бод
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Хүний бие мах бодын бүтэц, бүрэлдэхүүн
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Хүний хоол боловсруулах тогтолцооны эрхтэн
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Бодисын солилцоо
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Хүнс, хоол, тэжээллэг бодис
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Хүнс, хоол гэж юу вэ?
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Хүнсэн дэх тэжээллэг бодисуудын орчин үеийн ангилал
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Хүнсэн дэх байгалийн гаралтай бусад бодисууд
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Эрүүл мэндэд шаардлагатай тэжээллэг бодисун зөвлөмж хэмжээ буюу физиологийн норм
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Хүнсний бүтээгдэхүүний үндсэн 5 бүлэг, тэдгээрийн ач холбогдол
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Хүнс хоолны өөрчлөлттэй холбоотой үүсдэг өвчнүүд
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Хүнс хоолны анхдэгч эмгэгүүд. Хүнсэн дэх тэжээллэг бодисын илүүдэл, дутлаас үүсэх өвчин
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Хэт идэх буюу хоолонд донтох
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Илчлэгийн илүүдэл буюу хоол тэжээлийн гаралтай таргалалт
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Хүнсэнд агуулагдах тэжээллэг бодисуудын дутал ба өвчин, эмгэг
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Халдварт бус өвчин
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Зохисгүй хооллолт ба зүрх судасны өвчин
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Хүнс хоол ба хорт хавдар
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Зохисгүй хооллолт ба чихрийн шижин
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Амьсгалын замын архаг өвчин
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Шүд цоорох өвчин
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Яс сийрэгжих
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Элэгний архаг үрэвсэл
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг "Зонхилон тохиолдох өвчний үеийн хоол эмчилгээ"- Монгол улсын стандарт
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Орчин үеийн эмчилгээний мацаг: Мацаг гэж юу вэ?
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Халдварт бус өвчнийг бууруулах арга зам
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Халдварт бус өвчнүүдээс урьдчилан сэргийлэх нийтлэг арга хэмжээ
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Хооллолтын орчин үеийн ба бусад онол, үзэл баримтлалууд
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Хооллолтын уламжлалт ба уламжлалт бус хэлбэрүүд
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг "Орчин үеийн монголчууд зөв зохистой хооллох нь" зөвлөмж
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Эрүүл мэндээ сайжруулах "зөв зохистой хооллолт"
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Эрүүл мэнд хохироож буй доорхи хүнс хоолноос болгоомжил
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Хөдөлгөөнийг эрхэмлэх
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг ДЭМБ-ын зөвлөмж болгосон хөдөлгөөний 4 хэлбэр
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг 50-с дээш настнууд эрүүл мэндээ хамгаалах
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Хүнс боловсруулах, хоол бэлтгэх аргууд
942 ## - ЭЛЕМЕНТИЙН ТӨРӨЛ
Зүйлийн төрөл Ном