000 -УДИРДЛАГА |
Удирдлага |
04499nam a22007097a 4500 |
003 - ХЯНАЛТЫН ТОО ТОДОРХОЙЛОГЧ |
Код |
MN-UlNUM |
005 - БИЧИЛТ ХИЙСЭН ОГНОО |
Тухайн бичилтийг бичсэн засварласан сүүлийн огноо |
20231024145455.0 |
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ |
Ерөнхий мэдээлэл |
231023s2011 mp ||||| |||| 00| | mon d |
020 ## - ISBN |
ISBN |
978-99929-5-569-4 |
040 ## - БИЧЛЭГ ҮҮСГЭГЧ БАЙГУУЛЛАГА |
Бичлэг үүсгэгч номын сангийн код |
МУИС-ийн номын сан |
084 ## - ББК АНГИЛАЛ |
Нэмэлт тусгалт |
Гарын авлага |
ББК ангилал |
51.230 |
Зохиогчийн гурван тэмдэгт |
О-634 |
Мэдлэгийн ялгаа |
5 - Эрүүлийг хамгаалах анагаах |
100 ## - ЗОХИОГЧ |
Зохиогчийн нэр |
Оюунбилэг М., Батжаргал Ж |
110 ## - ЭРХЛЭН ГАРГАСАН /БАЙГУУЛЛАГА/ |
Эрхлэн гаргасан байгууллага |
Арантөгс компани |
240 ## - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх |
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт |
51.230 О-634 |
245 ## - ҮНДСЭН ГАРЧИГ |
Номын нэр |
Зөв зохистой хооллолт II |
Бага гарчгийн мэдээ |
Өрхийн эмч, хоол, хүнсний мэргэжилтэн, нийгмийн эрүүл мэндийн ажилтанд зориулсан цуврал гарын авлагын 2 |
Оролцогчдын тухай мэдээ |
Хян. Ц.Лхагвасүрэн |
-- |
Эх бэлт. У.Отгонхүү |
250 ## - ДАХИН ХЭВЛЭЛТ |
Дахин гаралтын дугаар |
2 дахь хэвл |
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ |
Хэвлэгдсэн газар |
УБ |
Хэвлэлийн газар |
Бэмби сан |
Хэвлэгдсэн он |
2011 |
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ |
хуудасны тоо |
379 |
500 ## - Тайлбар |
Дансны дугаар |
БС 40091-40093 |
546 ## - ХЭЛНИЙ ТУХАЙ МЭДЭЭ |
Хэл |
Монгол хэл дээр, |
653 ## - Түлхүүр үг |
Түлхүүр үг |
эрүүлийг хамгаалах анагаах |
653 ## - Түлхүүр үг |
Түлхүүр үг |
тэжээлт хооллолт |
653 ## - Түлхүүр үг |
Түлхүүр үг |
эмчилгээний хооллолт |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Хүний бие мах бод |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Хүний бие мах бодын бүтэц, бүрэлдэхүүн |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Хүний хоол боловсруулах тогтолцооны эрхтэн |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Бодисын солилцоо |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Хүнс, хоол, тэжээллэг бодис |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Хүнс, хоол гэж юу вэ? |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Хүнсэн дэх тэжээллэг бодисуудын орчин үеийн ангилал |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Хүнсэн дэх байгалийн гаралтай бусад бодисууд |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Эрүүл мэндэд шаардлагатай тэжээллэг бодисун зөвлөмж хэмжээ буюу физиологийн норм |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Хүнсний бүтээгдэхүүний үндсэн 5 бүлэг, тэдгээрийн ач холбогдол |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Хүнс хоолны өөрчлөлттэй холбоотой үүсдэг өвчнүүд |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Хүнс хоолны анхдэгч эмгэгүүд. Хүнсэн дэх тэжээллэг бодисын илүүдэл, дутлаас үүсэх өвчин |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Хэт идэх буюу хоолонд донтох |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Илчлэгийн илүүдэл буюу хоол тэжээлийн гаралтай таргалалт |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Хүнсэнд агуулагдах тэжээллэг бодисуудын дутал ба өвчин, эмгэг |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Халдварт бус өвчин |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Зохисгүй хооллолт ба зүрх судасны өвчин |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Хүнс хоол ба хорт хавдар |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Зохисгүй хооллолт ба чихрийн шижин |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Амьсгалын замын архаг өвчин |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Шүд цоорох өвчин |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Яс сийрэгжих |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Элэгний архаг үрэвсэл |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ |
Гарчиг |
"Зонхилон тохиолдох өвчний үеийн хоол эмчилгээ"- Монгол улсын стандарт |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Орчин үеийн эмчилгээний мацаг: Мацаг гэж юу вэ? |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Халдварт бус өвчнийг бууруулах арга зам |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Халдварт бус өвчнүүдээс урьдчилан сэргийлэх нийтлэг арга хэмжээ |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Хооллолтын орчин үеийн ба бусад онол, үзэл баримтлалууд |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Хооллолтын уламжлалт ба уламжлалт бус хэлбэрүүд |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ |
Гарчиг |
"Орчин үеийн монголчууд зөв зохистой хооллох нь" зөвлөмж |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Эрүүл мэндээ сайжруулах "зөв зохистой хооллолт" |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Эрүүл мэнд хохироож буй доорхи хүнс хоолноос болгоомжил |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Хөдөлгөөнийг эрхэмлэх |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ |
Гарчиг |
ДЭМБ-ын зөвлөмж болгосон хөдөлгөөний 4 хэлбэр |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ |
Гарчиг |
50-с дээш настнууд эрүүл мэндээ хамгаалах |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Хүнс боловсруулах, хоол бэлтгэх аргууд |
942 ## - ЭЛЕМЕНТИЙН ТӨРӨЛ |
Зүйлийн төрөл |
Ном |