Үйлчилгээний байгууллагын зардлын бүртгэл, өртөг тооцоололтын онцлог (Бичлэгийн дугаар. 135205)
000 -УДИРДЛАГА | |
---|---|
Удирдлага | 01363nam a22003257a 4500 |
003 - ХЯНАЛТЫН ТОО ТОДОРХОЙЛОГЧ | |
Код | MN-UlNUM |
005 - БИЧИЛТ ХИЙСЭН ОГНОО | |
Тухайн бичилтийг бичсэн засварласан сүүлийн огноо | 20230817130455.0 |
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ | |
Ерөнхий мэдээлэл | 130402s2002 mp ||||| |||| 00| | mon d |
040 ## - БИЧЛЭГ ҮҮСГЭГЧ БАЙГУУЛЛАГА | |
Бичлэг үүсгэгч номын сан | МУИС-ийн номын сан |
084 ## - ББК АНГИЛАЛ | |
ББК ангилал | 65.261.5 |
Зохиогчийн гурван тэмдэгт | Ө 830 |
Нэмэлт тусгалт | Нэг сэдэвт бүтээл |
Мэдлэгийн ялгаа | 65 - Эдийн засаг |
100 1# - ЗЭРЭГ ГОРИЛОГЧ | |
Зэрэг горилогч | Өнөржаргал Ч |
110 ## - СУРГУУЛЬ / ТЭНХИМ | |
Сургууль | МУИС. БС |
240 10 - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх | |
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт | 65.261.5 Ө 830 |
245 ## - ҮНДСЭН ГАРЧИГ | |
Судалгааны ажлын сэдэв | Үйлчилгээний байгууллагын зардлын бүртгэл, өртөг тооцоололтын онцлог |
Бага гарчгийн мэдээ | Нийтийн хоол: Магистрын дипломын ажил |
Удирдагч | Д-р (Ph.D) Н.Тунгалаг |
Шүүмжлэгч | Д-р (Ph.D) Т.Жааваа |
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ | |
Хэвлэгдсэн газар | УБ |
Хэвлэгдсэн он | 2002 |
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ | |
хуудасны тоо | 69 |
500 ## - Тайлбар | |
Дансны дугаар | Цахим Маг Дип 1159 |
546 ## - ХЭЛНИЙ ТУХАЙ МЭДЭЭ | |
Хэл | Монгол хэл дээр, |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | эдийн засаг |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | зардлын бүртгэл |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | өртөг |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | өртөг тооцоололт |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | нийтийн хоол |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | магистрын дипломын ажил |
740 ## - ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Үйлчилгээний нэгжийн зардлын бүртгэл, өртөг тооцоололтын асуудал |
740 ## - ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Нийтийн хоолны газрын зардлын бүртгэлийг боловсронгуй болгох туршилт үр дүн |
942 ## - ЭЛЕМЕНТИЙН ТӨРӨЛ | |
Зүйлийн төрөл | Цахим магистрын ажил |