Хөх тариан талхны илчлэг чанарын судалгаа (Бичлэгийн дугаар. 134307)
000 -УДИРДЛАГА
Удирдлага 01220nam a22002897a 4500
003 - ХЯНАЛТЫН ТОО ТОДОРХОЙЛОГЧ
Код MN-UlNUM
005 - БИЧИЛТ ХИЙСЭН ОГНОО
Тухайн бичилтийг бичсэн засварласан сүүлийн огноо 20230621152001.0
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ
Ерөнхий мэдээлэл 130121s2006 mp ||||| |||| 00| | mon d
040 ## - БИЧЛЭГ ҮҮСГЭГЧ БАЙГУУЛЛАГА
Бичлэг үүсгэгч номын сан МУИС-ийн номын сан
084 ## - ББК АНГИЛАЛ
ББК ангилал 36.83
Зохиогчийн гурван тэмдэгт Б 153
Нэмэлт тусгалт Нэг сэдэвт бүтээл
Мэдлэгийн ялгаа 3 - Техник
100 1# - ЗЭРЭГ ГОРИЛОГЧ
Зэрэг горилогч Бадамгарав Т
240 10 - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт 36.83 Б 153
245 1# - ҮНДСЭН ГАРЧИГ
Судалгааны ажлын сэдэв Хөх тариан талхны илчлэг чанарын судалгаа
Бага гарчгийн мэдээ Хүнсний аюулгүй байдал чанарын хяналтын магистрын зэрэг горилж бичсэн бүтээл:
Удирдагч Д-р, проф. Б.Очирхуяг
Шүүмжлэгч Магистр Ш.Нарантуяа
Мэргэжлийн индекс Е540302
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ
Хэвлэгдсэн газар УБ
Хэвлэгдсэн он 2006
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ
хуудасны тоо 57
500 ## - Тайлбар
Дансны дугаар Цахим Маг Дип 2293
546 ## - ХЭЛНИЙ ТУХАЙ МЭДЭЭ
Хэл Монгол хэл дээр,
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг магистрын дипломын ажил
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг хүнсний үйлдвэрлэл
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг талхны үйлдвэрлэл
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг хүнсний аюулгүй байдал
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Хөх тариа, хөх тариан талхны судалгаа
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Талх шинжлэх стандартын арга аргачлал
942 ## - ЭЛЕМЕНТИЙН ТӨРӨЛ
Зүйлийн төрөл Цахим магистрын ажил