Хөх тариан талхны илчлэг чанарын судалгаа (Бичлэгийн дугаар. 134307)
000 -УДИРДЛАГА | |
---|---|
Удирдлага | 01220nam a22002897a 4500 |
003 - ХЯНАЛТЫН ТОО ТОДОРХОЙЛОГЧ | |
Код | MN-UlNUM |
005 - БИЧИЛТ ХИЙСЭН ОГНОО | |
Тухайн бичилтийг бичсэн засварласан сүүлийн огноо | 20230621152001.0 |
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ | |
Ерөнхий мэдээлэл | 130121s2006 mp ||||| |||| 00| | mon d |
040 ## - БИЧЛЭГ ҮҮСГЭГЧ БАЙГУУЛЛАГА | |
Бичлэг үүсгэгч номын сан | МУИС-ийн номын сан |
084 ## - ББК АНГИЛАЛ | |
ББК ангилал | 36.83 |
Зохиогчийн гурван тэмдэгт | Б 153 |
Нэмэлт тусгалт | Нэг сэдэвт бүтээл |
Мэдлэгийн ялгаа | 3 - Техник |
100 1# - ЗЭРЭГ ГОРИЛОГЧ | |
Зэрэг горилогч | Бадамгарав Т |
240 10 - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх | |
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт | 36.83 Б 153 |
245 1# - ҮНДСЭН ГАРЧИГ | |
Судалгааны ажлын сэдэв | Хөх тариан талхны илчлэг чанарын судалгаа |
Бага гарчгийн мэдээ | Хүнсний аюулгүй байдал чанарын хяналтын магистрын зэрэг горилж бичсэн бүтээл: |
Удирдагч | Д-р, проф. Б.Очирхуяг |
Шүүмжлэгч | Магистр Ш.Нарантуяа |
Мэргэжлийн индекс | Е540302 |
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ | |
Хэвлэгдсэн газар | УБ |
Хэвлэгдсэн он | 2006 |
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ | |
хуудасны тоо | 57 |
500 ## - Тайлбар | |
Дансны дугаар | Цахим Маг Дип 2293 |
546 ## - ХЭЛНИЙ ТУХАЙ МЭДЭЭ | |
Хэл | Монгол хэл дээр, |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | магистрын дипломын ажил |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | хүнсний үйлдвэрлэл |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | талхны үйлдвэрлэл |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | хүнсний аюулгүй байдал |
740 ## - ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Хөх тариа, хөх тариан талхны судалгаа |
740 ## - ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Талх шинжлэх стандартын арга аргачлал |
942 ## - ЭЛЕМЕНТИЙН ТӨРӨЛ | |
Зүйлийн төрөл | Цахим магистрын ажил |