Түргэн хоолны захиалгын систем (Бичлэгийн дугаар. 134293)
000 -УДИРДЛАГА
Удирдлага 01750nam a22004217a 4500
003 - ХЯНАЛТЫН ТОО ТОДОРХОЙЛОГЧ
Код MN-UlNUM
005 - БИЧИЛТ ХИЙСЭН ОГНОО
Тухайн бичилтийг бичсэн засварласан сүүлийн огноо 20240508105724.0
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ
Ерөнхий мэдээлэл 230621s2023 mp hj||| |||| 00| | mon d
040 ## - БИЧЛЭГ ҮҮСГЭГЧ БАЙГУУЛЛАГА
Бичлэг үүсгэгч номын сан МУИС-ийн номын сан
084 ## - ББК АНГИЛАЛ
Нэмэлт тусгалт Нэг сэдэвт бүтээл
ББК ангилал 32.973-018.2
Зохиогчийн гурван тэмдэгт Г 950
Мэдлэгийн ялгаа 3 - Техник
100 ## - ЗЭРЭГ ГОРИЛОГЧ
Зэрэг горилогч Гэрэл Цэлмэгийн
110 ## - СУРГУУЛЬ / ТЭНХИМ
Сургууль МУИС. ХШУИС
Тэнхим Мэдээлэл, компьютерийн ухааны тэнхим
240 ## - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт 32.973-018.2 Г 950
245 ## - ҮНДСЭН ГАРЧИГ
Судалгааны ажлын сэдэв Түргэн хоолны захиалгын систем
Бага гарчгийн мэдээ Бакалаврын судалгааны ажил:
Удирдагч Д-р (Ph.D) Мөнхцэцэг
Мэргэжлийн индекс D061303
246 ## - ЗЭРЭГЦЭЭ ГАРЧИГ
Зэрэгцээ гарчиг Fast Food Ordering System
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ
Хэвлэгдсэн газар УБ
Хэвлэгдсэн он 2023
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ
хуудасны тоо 50
500 ## - Тайлбар
Дансны дугаар Цахим Бак Дип 1398
546 ## - ХЭЛНИЙ ТУХАЙ МЭДЭЭ
Хэл Монгол хэл дээр,
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг техникийн шинжлэх ухаан
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг програм хангамж
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг түргэн хоолны захиалгын систем
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг бакалаврын судалгааны ажил
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Системийн давуу талууд
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Ижил төстэй системийн судалгаа
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Технологийн судалгаа
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Системийн шинжилгээ
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Функциональ шаардлага
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Системийн ерөнхий үйл ажиллагаа
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Функциональ бус шаардлага
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Системийн зохиомж
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Өгөгдлийн сангийн зохиомж
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Системийн дэлгэцийн зохиомжууд
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Системийн архитектур болон ашигласан технологиуд
942 ## - ЭЛЕМЕНТИЙН ТӨРӨЛ
Зүйлийн төрөл Цахим бакалаврын ажил