Зах зээлийн эдийн засгийн нөхцөлд нийтийн хоолны газрын зардал хямдруулах арга зам (Бичлэгийн дугаар. 133036)
000 -УДИРДЛАГА | |
---|---|
Удирдлага | 01475nam a22002897a 4500 |
003 - ХЯНАЛТЫН ТОО ТОДОРХОЙЛОГЧ | |
Код | MN-UlNUM |
005 - БИЧИЛТ ХИЙСЭН ОГНОО | |
Тухайн бичилтийг бичсэн засварласан сүүлийн огноо | 20230502085338.0 |
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ | |
Ерөнхий мэдээлэл | 130619s1993 mp ||||| |||| 00| | mon d |
040 ## - БИЧЛЭГ ҮҮСГЭГЧ БАЙГУУЛЛАГА | |
Бичлэг үүсгэгч номын сан | МУИС-ийн номын сан |
084 ## - ББК АНГИЛАЛ | |
Нэмэлт тусгалт | Нэг сэдэвт бүтээл |
ББК ангилал | 65.43 |
Зохиогчийн гурван тэмдэгт | А 214 |
Мэдлэгийн ялгаа | 65 - Эдийн засаг |
100 1# - ДОКТОРЫН ЗЭРЭГ ГОРИЛОГЧ | |
Доктор | Агваан Нягуурын |
240 10 - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх | |
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт | 65.43 А 214 |
245 1# - ҮНДСЭН ГАРЧИГ | |
Докторын бүтээлийн сэдэв | Зах зээлийн эдийн засгийн нөхцөлд нийтийн хоолны газрын зардал хямдруулах арга зам |
Бага гарчгийн мэдээ | "Улаанбаатар төмөр зам"-ын нийтийн хоолны жишээн дээр: Эдийн засгийн шинжлэх ухааны докторын зэрэг горилж бичсэн диссертаци: |
Удирдагч | А.Дамдин |
Мэргэжил | Микро эдийн засаг |
Мэргэжлийн индекс | 05.02.00 |
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ | |
Хэвлэгдсэн газар | УБ |
Хэвлэгдсэн он | 1993 |
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ | |
хуудасны тоо | 147 |
500 ## - Тайлбар | |
Дансны дугаар | Цахим Дисс 7 |
546 ## - ХЭЛНИЙ ТУХАЙ МЭДЭЭ | |
Хэл | Монгол хэл дээр, |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | диссертаци |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | эдийн засаг |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | микро эдийн засаг |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | нийтийн хоолны аж ахуй |
740 ## - ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Зах зээлийн эдийн засгийн харилцаанд шилжих үеийн нийтийн хоолны газрын зардлыг хямдруулах үндэс. |
740 ## - ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Төмөр замын нийтийн хоолны газарт зардал хямдруулах нөөц боломж. |
942 ## - ЭЛЕМЕНТИЙН ТӨРӨЛ | |
Зүйлийн төрөл | Цахим диссертаци |