000 -УДИРДЛАГА |
Удирдлага |
03347nam a22005657a 4500 |
003 - ХЯНАЛТЫН ТОО ТОДОРХОЙЛОГЧ |
Код |
MN-UlNUM |
005 - БИЧИЛТ ХИЙСЭН ОГНОО |
Тухайн бичилтийг бичсэн засварласан сүүлийн огноо |
20230417151828.0 |
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ |
Ерөнхий мэдээлэл |
230412s2022 mp dj||| |||| 00| | mon d |
040 ## - БИЧЛЭГ ҮҮСГЭГЧ БАЙГУУЛЛАГА |
Бичлэг үүсгэгч номын сан |
МУИС-ийн номын сан |
084 ## - ББК АНГИЛАЛ |
Нэмэлт тусгалт |
Нэг сэдэвт бүтээл |
ББК ангилал |
26.8 |
Зохиогчийн гурван тэмдэгт |
Ц 969 |
Мэдлэгийн ялгаа |
2 - Байгалийн шинжлэл |
100 ## - ЗЭРЭГ ГОРИЛОГЧ |
Зэрэг горилогч |
Цэрэндулам Батбаатарын |
110 ## - СУРГУУЛЬ / ТЭНХИМ |
Сургууль |
МУИС. ШУС. БУС |
Тэнхим |
Газарзүйн тэнхим |
240 ## - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх |
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт |
26.8 Ц 969 |
245 ## - ҮНДСЭН ГАРЧИГ |
Судалгааны ажлын сэдэв |
Бордоо хэрэглэсэн хэрэглээгүй хөрсний зарим үзүүлэлтийг харьцуулах нь |
Бага гарчгийн мэдээ |
Бакалаврын төгсөлтийн ажил |
Удирдагч |
Ph.D. дэд проф. Ж.Баярмаа |
Шүүмжлэгч |
Ph.D. Дэд проф. П.Оюунчимэг |
Мэргэжлийн индекс |
D051201 |
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ |
Хэвлэгдсэн газар |
УБ |
Хэвлэгдсэн он |
2022 |
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ |
хуудасны тоо |
42 |
500 ## - Тайлбар |
Дансны дугаар |
Цахим НС Дип 1006 |
546 ## - ХЭЛНИЙ ТУХАЙ МЭДЭЭ |
Хэл |
Монгол хэл дээр, |
653 ## - Түлхүүр үг |
Түлхүүр үг |
байгалийн ухаан |
653 ## - Түлхүүр үг |
Түлхүүр үг |
газарзүй |
653 ## - Түлхүүр үг |
Түлхүүр үг |
хөрс судлал |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Хөрсний тухай, түүний шинж чанар |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Хөрсний физик шинж чанар |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Хөрсний биологийн шинж чанар |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Хөрсний химийн шинж чанар |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Хөрсний үржил шим, түүний нөхөн сэргэлт |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Хөрсний элэгдэл, эвдрэлд нөлөөлөх хүчин зүйл |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Бордоо хэрэглэх |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Бактерийн бордоо |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Хөрсний энзимийн үүрэг, ач холбогдол |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Хөрсний дээж авах арга |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Хөрсний химийн судалгааны арга зүй |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Чийг тодорхойлох жингийн арга |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Уусдаг уургийн агууламжийг Бенедиктийн урвалжаар тодорхойлох колориметрийн арга |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Ялзмагийн агууламж тодорхойлох И.В.Тюрины арга |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Хөдөлгөөнт фосфорыг тодорхойлох Мачигины арга |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Хөдөлгөөнт кали тодорхойлох Мачигины арга |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
pH болон цахилгаан дамжуулах чадварыг тодорхойлох |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Хөрсний CaCO3-ийн хэмжээг тодорхойлох |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Хөрсний энзимийн идэвх тодорхойлох арга зүй |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Сахаразын идэвхийг тодорхойлох И.Н.Ромейко, С.М.Малинская нарын арга |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Глюкозын агууламжийг тодорхойлох Вильштеттер-Шудлийн арга |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Уреазын идэвхийг тодорхойлох И.Н.Ромейко, С.М.Малинская нарын арга |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Каталазын идэвх тодорхойлох Johnson Temple-ийн арга |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Хөрсний химийн үзүүлэлт тодорхойлсон ажлын үр дүн ба хэлэлцүүлэг |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Хөрсний энзимийн идэвх тодорхойлсон ажлын үр дүн ба хэлэлцүүлэг |
942 ## - ЭЛЕМЕНТИЙН ТӨРӨЛ |
Зүйлийн төрөл |
Цахим бакалаврын ажил |