Япон улсын зах зээлд нийлүүлж буй мах, махан бүтээгдэхүүний экспортыг нэмэгдүүлэх боломж (Бичлэгийн дугаар. 131931)
000 -УДИРДЛАГА | |
---|---|
Удирдлага | 02457nam a22003617a 4500 |
003 - ХЯНАЛТЫН ТОО ТОДОРХОЙЛОГЧ | |
Код | MN-UlNUM |
005 - БИЧИЛТ ХИЙСЭН ОГНОО | |
Тухайн бичилтийг бичсэн засварласан сүүлийн огноо | 20230410084758.0 |
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ | |
Ерөнхий мэдээлэл | 230404s2022 mp dj||| |||| 00| | mon d |
084 ## - ББК АНГИЛАЛ | |
Нэмэлт тусгалт | Нэг сэдэвт бүтээл |
ББК ангилал | 66.4 |
Зохиогчийн гурван тэмдэгт | М 646 |
Мэдлэгийн ялгаа | 66 - Улс төр |
100 ## - ЗЭРЭГ ГОРИЛОГЧ | |
Зэрэг горилогч | Мичидмаа Нямсайханы |
110 ## - СУРГУУЛЬ / ТЭНХИМ | |
Сургууль | МУИС. ОУХНУС |
Тэнхим | Олон улсын харилцааны тэнхим |
240 ## - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх | |
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт | 66.4 М 646 |
245 ## - ҮНДСЭН ГАРЧИГ | |
Судалгааны ажлын сэдэв | Япон улсын зах зээлд нийлүүлж буй мах, махан бүтээгдэхүүний экспортыг нэмэгдүүлэх боломж |
Бага гарчгийн мэдээ | Бакалаврын судалгааны ажил |
Удирдагч | Д.Өнөрмаа |
Шүүмжлэгч | Дэд проф. Б.Мөнх-Өлзий |
Мэргэжлийн индекс | D 031202 |
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ | |
Хэвлэгдсэн газар | УБ |
Хэвлэгдсэн он | 2022 |
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ | |
хуудасны тоо | 66 |
500 ## - Тайлбар | |
Дансны дугаар | Цахим НС Дип 982 |
546 ## - ХЭЛНИЙ ТУХАЙ МЭДЭЭ | |
Хэл | Монгол хэл дээр, |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | олон улсын харилцаа |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | гадаад бодлого |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | япон улсын зах зээл |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | экспорт |
740 ## - ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Олон улсын мах махан бүтээгдэхүүний экспортын өнөөгийн байдал, чиг хандлага |
740 ## - ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Мал аж ахуй, мах, махан бүтээгдэхүүний экспортоор тэргүүлэгч орнууд тэдгээрийн туршлага |
740 ## - ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Мах,махан бүтээгдэхүүний экспорт,импортод тавигдах олон улсын ба Япон улсын стандарт, шаардлага |
740 ## - ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Япон улсын мах, махан бүтээгдэхүүний зах зээлийн өнөөгийн байдал, хэрэглэгчийн онцлог |
740 ## - ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Монгол улсын мах махан бүтээгдэхүүний туршлага, зорилтот зах зээлд нэмэгдүүлэх боломж |
740 ## - ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Монгол Улсын мал аж ахуйн салбарын нөхцөл байдал, мах, махан бүтээгдэхүүний экспортын туршлага |
740 ## - ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Япон улсын зах зээлд мах, махан бүтээгдэхүүний экспортыг нэмэгдүүлэхэд тулгарч буй сорилт, боломж |
740 ## - ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Япон улсын зах зээлд мах, махан бүтээгдэхүүний экспортыг нэмэгдүүлэх нь /Судалгааны хэсэг/ |
942 ## - ЭЛЕМЕНТИЙН ТӨРӨЛ | |
Зүйлийн төрөл | Цахим бакалаврын ажил |