Сүүн суурьгүй пробиотик ундаа гаргах боломж, биохимийн судалгаа: Магистрын зэрэг горилсон судалгааны ажил.- (Бичлэгийн дугаар. 129357)
000 -УДИРДЛАГА
Удирдлага 01326nam a22002897a 4500
003 - ХЯНАЛТЫН ТОО ТОДОРХОЙЛОГЧ
Код MN-UlNUM
005 - БИЧИЛТ ХИЙСЭН ОГНОО
Тухайн бичилтийг бичсэн засварласан сүүлийн огноо 20221227104844.0
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ
Ерөнхий мэдээлэл 150929b2015 mp ||||| |||| 00| 0 mon d
040 ## - БИЧЛЭГ ҮҮСГЭГЧ БАЙГУУЛЛАГА
Бичлэг үүсгэгч номын сан МУИС-ийн номын сан
084 ## - ББК АНГИЛАЛ
Нэмэлт тусгалт Бусад
ББК ангилал 36.95
Зохиогчийн гурван тэмдэгт О-19
Мэдлэгийн ялгаа 3 - Техник
100 ## - ЗЭРЭГ ГОРИЛОГЧ
Зэрэг горилогч Одончимэг Т.
240 ## - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт 36.95 О-19
245 ## - ҮНДСЭН ГАРЧИГ
Судалгааны ажлын сэдэв Сүүн суурьгүй пробиотик ундаа гаргах боломж, биохимийн судалгаа: Магистрын зэрэг горилсон судалгааны ажил.-
Бага гарчгийн мэдээ Мэргэжлийн индекс: Е442008
Удирдагч Удирд. ШУ-ны Д-р, проф Н. Цэвэгсүрэн, Д-р Б. Мөнхжаргал., Шүүмж. Д-р Б. Батжаргал.
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ
Хэвлэгдсэн газар УБ.:
Хэвлэгдсэн он 2015.-
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ
хуудасны тоо 77 х.
Дагалдах материал CD
500 ## - Тайлбар
Дансны дугаар ГФ-Дип-5532
546 ## - ХЭЛНИЙ ТУХАЙ МЭДЭЭ
Хэл Монгол хэл дээр,
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг магистрын ажил
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг сүү, сүүн бүтээгдэхүүн
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг биохими
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг хүнс үйлдвэрлэл
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Сүүн хүчлийн бичил биетийн тухай ойлголт, судлагдсан байдал
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Пробиотик бичил биетэн
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Усны ерөнхий хатуулаг тодорхойлох арга
942 ## - ЭЛЕМЕНТИЙН ТӨРӨЛ
Зүйлийн төрөл Цахим магистрын ажил