000 -УДИРДЛАГА |
Удирдлага |
03580nam a22006377a 4500 |
003 - ХЯНАЛТЫН ТОО ТОДОРХОЙЛОГЧ |
Код |
MN-UlNUM |
005 - БИЧИЛТ ХИЙСЭН ОГНОО |
Тухайн бичилтийг бичсэн засварласан сүүлийн огноо |
20221015132324.0 |
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ |
Ерөнхий мэдээлэл |
220622b2022 mp ||||| |||| 00| 0 mon d |
040 ## - БИЧЛЭГ ҮҮСГЭГЧ БАЙГУУЛЛАГА |
Бичлэг үүсгэгч номын сан |
МУИС-ийн номын сан |
084 ## - ББК АНГИЛАЛ |
Нэмэлт тусгалт |
Нэг сэдэвт бүтээл |
ББК ангилал |
28.04 |
Зохиогчийн гурван тэмдэгт |
М 816 |
Мэдлэгийн ялгаа |
2 - Байгалийн шинжлэл |
100 ## - ЗЭРЭГ ГОРИЛОГЧ |
Зэрэг горилогч |
Мөнхгэрэл Хүрэлчулууны |
110 ## - СУРГУУЛЬ / ТЭНХИМ |
Сургууль |
МУИС. ШУС. БУС |
240 ## - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх |
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт |
28.04 М 816 |
245 ## - ҮНДСЭН ГАРЧИГ |
Судалгааны ажлын сэдэв |
Үхрийн дэлүүнээс протеолитик ферментийн техникийн бэлдмэл гарган авах |
Бага гарчгийн мэдээ |
Биохимийн ухааны магистрын зэрэг горилсон бүтээл |
Удирдагч |
(Ph.D) дэд проф. Ж.Баярмаа, (Ph.D) проф. Д.Пүрэв |
Шүүмжлэгч |
Д-р. (Ph.D) Н.Эрдэнэчимэг |
Мэргэжлийн индекс |
E0512010 |
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ |
Хэвлэгдсэн он |
2022 |
Хэвлэгдсэн газар |
УБ |
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ |
хуудасны тоо |
53 |
Дагалдах материал |
CD-тэй |
500 ## - Тайлбар |
Дансны дугаар |
Дип 6949 |
546 ## - ХЭЛНИЙ ТУХАЙ МЭДЭЭ |
Хэл |
Монгол хэл дээр, |
653 ## - Түлхүүр үг |
Түлхүүр үг |
магистрын дипломын ажил |
653 ## - Түлхүүр үг |
Түлхүүр үг |
биологи |
653 ## - Түлхүүр үг |
Түлхүүр үг |
ерөнхий генетик |
653 ## - Түлхүүр үг |
Түлхүүр үг |
индивид хөгжил |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Бүлэг 1. Удиртгал хэсэг |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Судалгааны ажлын үндэслэл, шинэлэг тал, ач холбогдол |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Судалгааны ажлын зорилго, зорилт |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Судалгаа хийсэн газар, хугацаа |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Судалгааны ажлын бүтэц, хэмжээ |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Судалгааны ажлыг хэлэлцүүлж, хэвлүүлсэн байдал |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Бүлэг 2. Онолын хэсэг |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Дэлүү |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Протеолитик ферментүүд |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Катепсины тухай |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Амьтны эд эсээс фермент ялгах |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Амьтны гаралтай протеолитик ферментийн судалгаа |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Бүлэг 3. Судалгааны материал, арга зүй |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Судалгааны ажлын материал |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Судалгааны ажлын арга зүй |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Уургийн агууламжийг Бенедиктийн урвалжаар тодорхойлох колориметрийн арга |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Протеолитик ферментийн идэвх тодорхойлох Кунитцийн арга |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Ферментийн рН, температур оптимум тодорхойлох |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Аммонний сульфатаар уураг фракцлах |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Бага молекулт нэгдлээс салгах диализын арга |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Ион солилцооны хроматограф |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
SDS PAGE |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Зимограмм |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Бүлэг 4. Судалгааны ажлын үр дүн |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Үхрийн дэлүүн дэх чийг, уураг, протеолитик ферментийн идэвх тодорхойлсон үр дүн |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Протеолитик ферментийн шинж чанарыг судалсан үр дүн |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Аммоний сульфатаар фракцласан үр дүн |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Протеолитик фермент цэвэрлэсэн үр дүн |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
SDS – PAGE молекул жинг тооцсон үр дүн |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Зимограммаар протеолитик ферментийг баталгаажуулсан үр дүн |
942 ## - ЭЛЕМЕНТИЙН ТӨРӨЛ |
Зүйлийн төрөл |
Цахим магистрын ажил |