Physical biochemistry: Principles and applications (Бичлэгийн дугаар. 124764)
000 -УДИРДЛАГА
Удирдлага 05840nam a2201201 4500
003 - ХЯНАЛТЫН ТОО ТОДОРХОЙЛОГЧ
Код MN-UlNUM
005 - БИЧИЛТ ХИЙСЭН ОГНОО
Тухайн бичилтийг бичсэн засварласан сүүлийн огноо 20220511153423.0
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ
Ерөнхий мэдээлэл 220510b2009 xxu||||| |||| 00| 0 eng d
020 ## - ISBN
ISBN 978-1118687482
040 ## - БИЧЛЭГ ҮҮСГЭГЧ БАЙГУУЛЛАГА
Бичлэг үүсгэгч номын сангийн код МУИС-ийн номын сан
084 ## - ББК АНГИЛАЛ
Нэмэлт тусгалт Нэг сэдэвт бүтээл
ББК ангилал 28.071
Зохиогчийн гурван тэмдэгт S 53
Мэдлэгийн ялгаа 2 - Байгалийн шинжлэл
100 ## - ЗОХИОГЧ
Зохиогчийн нэр Sheehan D
240 ## - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт 28.071 S 53
245 ## - ҮНДСЭН ГАРЧИГ
Номын нэр Physical biochemistry: Principles and applications
250 ## - ДАХИН ХЭВЛЭЛТ
Дахин гаралтын дугаар 2nd ed
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ
Хэвлэгдсэн газар Hoboken, NJ
Хэвлэлийн газар Wiley-Blackwell
Хэвлэгдсэн он 2009
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ
хуудасны тоо 407
500 ## - Тайлбар
Дансны дугаар ГФ 20361
505 ## - Агуулгын тэмдэглэгээ
Агуулгын тэмдэглэгээ "As will be seen, there is not much missing here. I thought that the sections were well balanced, with rarely too much or too little on a given topic...This is a text to be welcomed by both teachers and students." BIOCHEMISTRY & MOLECULAR BIOLOGY EDUCATION (on the first edition)
The second edition of this successful textbook explains the basic principles behind the key techniques currently used in the modern biochemical laboratory and describes the pros and cons of each technique and compares one to another. It is non-mathematical, comprehensive and approachable for students who are not physical chemists.

A major update of this comprehensive, accessible introduction to physical biochemistry.
Includes two new chapters on proteomics and bioinformatics.
Introduces experimental approaches with a minimum of mathematics and numerous practical examples.
Provides a bibliography at the end of each chapter.
Written by an author with many years teaching and research experience, this text is a must-have for students of biochemistry, biophysics, molecular and life sciences and food science.
546 ## - ХЭЛНИЙ ТУХАЙ МЭДЭЭ
Хэл Англи хэл дээр,
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг biophysics
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг biochemistry
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг physical biochemistry
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Chapter 1 Introduction.
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг 1.1 Special Chemical Requirements of Biomolecules.
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг 1.2 Factors Affecting Analyte Structure and Stability
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг 1.3 Buffering Systems Used in Biochemistry
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг 1.4 Quantitation, Units and Data Handling
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг 1.5 The Worldwide Web as a Resource in Physical Biochemistry
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг 1.6 Objectives of this Volume
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Chapter 2 Chromatography
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг 2.1 Principles of Chromatography
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг 2.2 Performance Parameters Used in Chromatography
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг 2.3 Chromatography Equipment
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг 2.4 Modes of Chromatography
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг 2.5 Open Column Chromatography
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг 2.6 High Performance Liquid Chromatography (HPLC)
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг 2.7 Fast Protein Liquid Chromatography
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг 2.8 Perfusion Chromatography
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг 2.9 Membrane-Based Chromatography Systems
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг 2.10 Chromatography of a Sample Protein
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Chapter 3 Spectroscopic Techniques
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг 3.1 The Nature of Light
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг 3.2 The Electromagnetic Spectrum
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг 3.3 Ultraviolet/Visible Absorption Spectroscopy
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг 3.4 Fluorescence Spectroscopy
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг 3.5 Spectroscopic Techniques Using Plane-Polarized Light
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг 3.6 Infrared Spectroscopy
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг 3.7 Nuclear Magnetic Resonance (NMR) Spectroscopy
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг 3.8 Electron Spin Resonance (ESR) Spectroscopy
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг 3.9 Lasers
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг 3.10 Surface Plasmon Resonance
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Chapter 4 Mass Spectrometry
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг 4.1 Principles of Mass Spectrometry
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг 4.2 Mass Spectrometry of Proteins/Peptides
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг 4.3 Interfacing MS with other Methods
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг 4.4 Uses of Mass Spectrometry in Biochemistry
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Chapter 5 Electrophoresis
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг 5.1 Principles of Electrophoresis
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг 5.2 Nondenaturing Electrophoresis
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг 5.3 Denaturing Electrophoresis
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг 5.4 Electrophoresis in DNA Sequencing
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг 5.5 Isoelectric Focusing (IEF)
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг 5.6 Immunoelectrophoresis
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг 5.7 Agarose Gel Electrophoresis of Nucleic Acids
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг 5.8 Pulsed Field Gel Electrophoresis
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг 5.9 Capillary Electrophoresis
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг 5.10 Electroblotting Procedures
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг 5.11 Electroporation
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Chapter 6 Three-Dimensional Structure Determination of Macromolecules.
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг 6.1 The Protein-Folding Problem
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг 6.2 Structure Determination by NMR
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг 6.3 Crystallization of Biomacromolecules
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг 6.3 Crystallization of Biomacromolecules
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг 6.5 Calculation of Electron Density Maps
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг 6.6 Other Diffraction Methods
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг 6.7 Comparison of X-Ray Crystallography with Multi-Dimensional NMR
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг 6.8 Structural Databases
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Chapter 7 Hydrodynamic Methods
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг 7.1 Viscosity
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг 7.2 Sedimentation
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг 7.3 Methods for Varying Buffer Conditions
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг 7.4 Flow Cytometry
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Chapter 8 Biocalorimetry
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг 8.1 The Main Thermodynamic Parameters
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг 8.2 Isothermal Titration Calorimetry
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг 8.3 Differential Scanning Calorimetry
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг 8.4 Determination of Thermodynamic Parameters by Non-Calorimetric Means.
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Chapter 9 Bioinformatics
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг 9.1 Overview of Bioinformatics
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг 9.2 Sequence Databases
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг 9.3 Tools for Analysis of Primary Structures
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг 9.4 Tertiary Structure Databases
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг 9.5 Programs for Analysis and Visualization of Tertiary Structure Databases
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг 9.6 Homology Modelling
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Chapter 10 Proteomics
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг 10.1 Electrophoresis in Proteomics
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг 10.2 Mass Spectrometry in Proteomics
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг 10.3 Chip Technologies in Proteomics
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг 10.4 Post-Translational Modification Proteomics
942 ## - ЭЛЕМЕНТИЙН ТӨРӨЛ
Зүйлийн төрөл Ном
Бүрдүүлэлтийн эх үүсвэр Date last seen Үндсэн номын сан Оруулсан огноо Ангилал Зүйлийн төрөл Баркод Withdrawn status Одоогийн байршил Үнэ Нийтийн тэмдэглэл Дансны дугаар
Худалдан авсан2022-05-06Гадаад фонд2023-07-06 Ном2022-3832 Гадаад фонд320000Гадаад номын уншлагын танхим6020361