000 -УДИРДЛАГА |
Удирдлага |
02725nam a2200433 4500 |
003 - ХЯНАЛТЫН ТОО ТОДОРХОЙЛОГЧ |
Код |
MN-UlNUM |
005 - БИЧИЛТ ХИЙСЭН ОГНОО |
Тухайн бичилтийг бичсэн засварласан сүүлийн огноо |
20220511152123.0 |
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ |
Ерөнхий мэдээлэл |
220509b2012 xxu||||| |||| 00| 0 eng d |
020 ## - ISBN |
ISBN |
978-0136043027 |
040 ## - БИЧЛЭГ ҮҮСГЭГЧ БАЙГУУЛЛАГА |
Бичлэг үүсгэгч номын сангийн код |
МУИС-ийн номын сан |
084 ## - ББК АНГИЛАЛ |
Нэмэлт тусгалт |
Сургалтын гарын авлага |
ББК ангилал |
28.072 |
Зохиогчийн гурван тэмдэгт |
B 83 |
Мэдлэгийн ялгаа |
2 - Байгалийн шинжлэл |
100 ## - ЗОХИОГЧ |
Зохиогчийн нэр |
Boyer R.F |
240 ## - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх |
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт |
28.072 B 83 |
245 ## - ҮНДСЭН ГАРЧИГ |
Номын нэр |
Biochemistry laboratory: Modern theory and techniques |
250 ## - ДАХИН ХЭВЛЭЛТ |
Дахин гаралтын дугаар |
2nd ed. |
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ |
Хэвлэгдсэн газар |
Boston |
Хэвлэлийн газар |
Pearson |
Хэвлэгдсэн он |
2012 |
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ |
хуудасны тоо |
362 |
500 ## - Тайлбар |
Дансны дугаар |
ГФ 20359 |
505 ## - Агуулгын тэмдэглэгээ |
Агуулгын тэмдэглэгээ |
The biochemistry laboratory course is an essential component in training students for careers in biochemistry, molecular biology, chemistry, and related molecular life sciences such as cell biology, neurosciences, and genetics. Increasingly, many biochemistry lab instructors opt to either design their own experiments or select them from major educational journals. Biochemistry Laboratory: Modern Theory and Techniques addresses this issue by providing a flexible alternative without experimental protocols. Instead of requiring instructors to use specific experiments, the book focuses on detailed descriptions of modern techniques in experimental biochemistry and discusses the theory behind such techniques in detail. An extensive range of techniques discussed includes Internet databases, chromatography, spectroscopy, and recombinant DNA techniques such as molecular cloning and PCR. The Second Edition introduces cutting-edge topics such as membrane-based chromatography, adds new exercises and problems throughout, and offers a completely updated Companion Website. |
546 ## - ХЭЛНИЙ ТУХАЙ МЭДЭЭ |
Хэл |
Англи хэл дээр, |
653 ## - Түлхүүр үг |
Түлхүүр үг |
biology |
653 ## - Түлхүүр үг |
Түлхүүр үг |
biochemistry |
653 ## - Түлхүүр үг |
Түлхүүр үг |
laboratory manuals |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Chapter 1: Introduction to the Biochemistry/Molecular Biology Laboratory |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Chapter 2: Using the Computer and Internet for Research in Biochemistry |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Chapter 3: General Laboratory Procedures |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Chapter 4: Centrifugation Techniques in Biochemistry/Molecular Biology |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Chapter 5: Purification and Analysis of Biomolecules by Chromatography |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Chapter 6: Characterization of Proteins and Nucleic Acids by Electrophoresis |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Chapter 7: Spectroscopic Analysis of Biomolecules |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Chapter 8: Biomolecular Interactions: Ligand Binding and Enzyme Reacations |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Chapter 9: Molecular Biology I: Structures and Analysis of Nucleic Acids |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Chapter 10: Molecular Biology II: Recombinant DNA, Molecular Cloning and Enzymology |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Chapter 11: Protein Production, Purification, and Characterization |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Appendices |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Index |
942 ## - ЭЛЕМЕНТИЙН ТӨРӨЛ |
Зүйлийн төрөл |
Ном |