000 -УДИРДЛАГА |
Удирдлага |
06259nam a22008657a 4500 |
003 - ХЯНАЛТЫН ТОО ТОДОРХОЙЛОГЧ |
Код |
MN-UlNUM |
005 - БИЧИЛТ ХИЙСЭН ОГНОО |
Тухайн бичилтийг бичсэн засварласан сүүлийн огноо |
20241030094944.0 |
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ |
Ерөнхий мэдээлэл |
210223s2020 mp ||||| |||| 00| | mon d |
040 ## - БИЧЛЭГ ҮҮСГЭГЧ БАЙГУУЛЛАГА |
Бичлэг үүсгэгч номын сан |
МУИС-ийн номын сан |
084 ## - ББК АНГИЛАЛ |
Нэмэлт тусгалт |
Нэг сэдэвт бүтээл |
ББК ангилал |
45.45 |
Зохиогчийн гурван тэмдэгт |
Э 660 |
Мэдлэгийн ялгаа |
2 - Байгалийн шинжлэл |
100 ## - ЗЭРЭГ ГОРИЛОГЧ |
Зэрэг горилогч |
Энхжин Алтайхүүгийн |
110 ## - СУРГУУЛЬ / ТЭНХИМ |
Сургууль |
МУИС. ШУС. БУС |
Тэнхим |
Химийн тэнхим |
240 ## - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх |
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт |
45.45 Э 660 |
245 ## - ҮНДСЭН ГАРЧИГ |
Судалгааны ажлын сэдэв |
Тэжээлийн нэмэлт бэлдмэлийн зарим химийн найрлага болон тэжээлийн хувилбар боловсруулах судалгаа |
Бага гарчгийн мэдээ |
Химийн ухааны магистрын зэрэг горилсон бүтээл: |
Удирдагч |
Д-р., проф. И. Саруул |
-- |
Д-р., дэд проф. Т. Энх-Оюун |
Шүүмжлэгч |
Д-р., дэд проф. Ж. Баярмаа |
Мэргэжлийн индекс |
Е05310101 |
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ |
Хэвлэгдсэн газар |
УБ |
Хэвлэгдсэн он |
2020 |
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ |
хуудасны тоо |
54 |
Дагалдах материал |
CD |
500 ## - Тайлбар |
Дансны дугаар |
ЭШФ Маг Дип 6645 |
546 ## - ХЭЛНИЙ ТУХАЙ МЭДЭЭ |
Хэл |
Монгол хэл дээр, |
653 ## - Түлхүүр үг |
Түлхүүр үг |
тэжээл |
653 ## - Түлхүүр үг |
Түлхүүр үг |
тэжээх арга |
653 ## - Түлхүүр үг |
Түлхүүр үг |
тэжээл бэлтгэх |
653 ## - Түлхүүр үг |
Түлхүүр үг |
магистрын судалгааны ажил |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Товчилсон үгийн жагсаалт |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Хүснэгтийн жагсаалт |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Зургийн жагсаалт |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Судалгааны ажлын хураангуй |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Оршил |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Судалгааны ажлын үндэслэл, судлагдсан байдал |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Судалгааны ажлын зорилго, зорилт |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Судалгааны ажлын шинэлэг тал, ач холбогдол |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Бүлэг 1. Хэвлэлийн тойм |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Цагаан лууль, түүнийг малд хэрэглэх уламжлалт ойлголт |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Хүйтсэг шарилж, түүнийг малд хэрэглэх уламжлалт ойлголт |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Байгалийн хужир түүнийг малд хэрэглэх нь |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Тэжээлд нэмэлт бэлдмэл хэрэглэхийн ач тус |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Бүлэг II. Судалгааны материал, арга зүй |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Судалгааны материал |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Судалгааны талбар |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Судалгааны арга зүй |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Чийгийн хэмжээг жингийн аргаар тодорхойлох |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Ерөнхий үнслэгийн хэмжээг жингийн аргаар тодорхойлох |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Нийт тослогийн хэмжээг Сокслетийн аргаар тодорхойлох |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Уургийн хэмжээг Кьельдалийн аргаар тодорхойлох |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Дисахаридын хэмжээг тоон шинжилгээний аргаар тодорхойлох |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Фловоноидын хэмжээг тоон шинжилгээний аргаар тодорхойлох |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Алкалоидын хэмжээг титрийн аргаар тодорхойлох |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Аргаах бодисын хэмжээг |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Левенталь-Нейбауэрийн тоон аргаар тодорхойлох |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Сапонины хэмжээг тоон анализын аргаар тодорхойлох |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Каротины хэмжээг спектрофотометрийн аргаар тодорхойлох |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Витамин С-г Тильмансын аргаар тодорхойлох |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Антиоксидант идэвхийг 2.2-дифенил-1-пикрилгидразилын чөлөөт радикалын аргаар тодорхойлох |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Эрдсийн хэмжээг спектрофотометрийн аргаар тодорхойлох |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Тэжээлийн нэмэлт бэлдмэлийн зохистой тунг тогтоох |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Тэжээлийн нэмэлт бэлдмэлийн хуруу чанарыг тогтоох |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Тэжээлийн нэмэлт бэлдмэлийн хээл тээх үйлд үзүүлэх нөлөөг хэт авиан шинжилгээгээр тодорхойлох |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Туршилтын үр дүнд статистик боловсруулалт хийх |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Бүлэг III. Судалгааны үр дүн |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Түүхий эдийн шинжилгээний үр дүн |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Түүхий эдэд анхан шатны боловсруулалт хийх технологийн ерөнхий дараалал |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Түүхий эдийн эрдсийн агууламжийг шинжилсэн дүн |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Түүхий эдийн биологийн идэвхт бодисын агууламжийг тодорхойлсон дүн |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Тэжээлийн нэмэлт бэлдмэлийн хувилбар боловсруулан, шинжилсэн дүн |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Тэжээлийн нэмэлт бэлдмэлийн хувилбар боловсруулах технологийн ерөнхий дараалал |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Тэжээлийн нэмэлт бэлдмэлийн хувилбаруудын эрдсийн агууламжийг шинжилсэн дүн |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Тэжээлийн нэмэлт бэлдмэлийн хувилбаруудыг биологийн идэвхт бодисын агууламжийг шинжилсэн дүн |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Тэжээлийн нэмэлт бэлдмэлийн 1-р хувилбарын зохистой тунг тогтоосон дүн |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Тэжээлийн нэмэлт бэлдмэлийн 1-р хувилбарын хоруу чанарыг тогтоосон туршилтын дүн |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Тэжээлийн нэмэлт бэлдмэлийн 1-р хувилбарын хээл тээх үйлд үзүүлэх нөлөөг судалсан дүн |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Бүлэг IV. Үр дүнгийн хэлэлцүүлэг |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Дүгнэлт |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Ном зүй |
942 ## - ЭЛЕМЕНТИЙН ТӨРӨЛ |
Зүйлийн төрөл |
Магистрын ажил |