Биологийн идэвхит нүүрс усаар баяжуулсан махан хүнс гаргах боломж (Бичлэгийн дугаар. 120190)
000 -УДИРДЛАГА | |
---|---|
Удирдлага | 02546nam a22004817a 4500 |
003 - ХЯНАЛТЫН ТОО ТОДОРХОЙЛОГЧ | |
Код | MN-UlNUM |
005 - БИЧИЛТ ХИЙСЭН ОГНОО | |
Тухайн бичилтийг бичсэн засварласан сүүлийн огноо | 20241024171643.0 |
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ | |
Ерөнхий мэдээлэл | 190827b2019 mp ||||| |||| 00| 0 mon d |
040 ## - БИЧЛЭГ ҮҮСГЭГЧ БАЙГУУЛЛАГА | |
Бичлэг үүсгэгч номын сан | МУИС-ийн номын сан |
084 ## - ББК АНГИЛАЛ | |
Нэмэлт тусгалт | Нэг сэдэвт бүтээл |
ББК ангилал | 36.92 |
Зохиогчийн гурван тэмдэгт | Б 153 |
Мэдлэгийн ялгаа | 3 - Техник |
100 ## - ЗЭРЭГ ГОРИЛОГЧ | |
Зэрэг горилогч | Бадамцэцэг Хишигбадрахын |
110 ## - СУРГУУЛЬ / ТЭНХИМ | |
Сургууль | МУИС. ШУС. БУС |
Тэнхим | Химийн тэнхим |
240 ## - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх | |
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт | 36.92 Б 153 |
245 ## - ҮНДСЭН ГАРЧИГ | |
Судалгааны ажлын сэдэв | Биологийн идэвхит нүүрс усаар баяжуулсан махан хүнс гаргах боломж |
Бага гарчгийн мэдээ | Химийн ухааны магистрын зэрэг горилсон бүтээл: |
Удирдагч | Дэд проф. Б. Мөнхжаргал |
Шүүмжлэгч | Дэд проф. Д. Энхмаа |
Мэргэжлийн индекс | E05310101 |
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ | |
Хэвлэгдсэн газар | УБ |
Хэвлэгдсэн он | 2019 |
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ | |
хуудасны тоо | 45 |
Дагалдах материал | CD-тэй |
500 ## - Тайлбар | |
Дансны дугаар | ЭШФ Маг Дип 6473 |
546 ## - ХЭЛНИЙ ТУХАЙ МЭДЭЭ | |
Хэл | Монгол хэл дээр, |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | махан бүтээгдэхүүн |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | хүнсний үйлдвэрлэл |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | химийн шинж чанар |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | магистрын судалгааны ажил |
740 ## - ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Шар айраг үйлдвэрлэх технологи |
740 ## - ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Шар айраг үйлдвэрлэлийн хаягдал |
740 ## - ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Шар айрагны шаар |
740 ## - ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Шар айрагны шаарны хэрэглээ |
740 ## - ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Шар айрагны шаарны арабиноксилан |
740 ## - ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Зайдас үйлдвэрлэх технологи |
740 ## - ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Хоол боловсруулах эрхтэн тогтолцоо ба нүүрс усны солилцоо |
740 ## - ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Холостерин |
740 ## - ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Лабораторийн туршилтын амьтны тухай ойлголт |
740 ## - ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Араноксиланы фракци ялгах, цэвэрлэх |
740 ## - ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Араноксиланы фракцийн моносахаридийн бүрдлийг тодорхойлох |
740 ## - ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Химийн шинж чанарыг тодорхойлох |
740 ## - ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Зайдас боловсруулах |
740 ## - ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Зайдсанд өвчин үүсгэгч бичил биетийг тодорхойлох |
740 ## - ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Араноксиланы фракцийн биологийн идэвхи тодорхойлох |
740 ## - ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Араноксиланы фракци ялгасан дүн |
740 ## - ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Тослогийг нь багасгасан зайдасны туршилтын дүн |
740 ## - ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Биологийн идэвхийг тодорхойлсон дүн |
942 ## - ЭЛЕМЕНТИЙН ТӨРӨЛ | |
Зүйлийн төрөл | Магистрын ажил |