Food microbiology (Бичлэгийн дугаар. 118000)
000 -УДИРДЛАГА | |
---|---|
Удирдлага | 01830nam a22004217a 4500 |
003 - ХЯНАЛТЫН ТОО ТОДОРХОЙЛОГЧ | |
Код | MN-UlNUM |
005 - БИЧИЛТ ХИЙСЭН ОГНОО | |
Тухайн бичилтийг бичсэн засварласан сүүлийн огноо | 20181015134915.0 |
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ | |
Ерөнхий мэдээлэл | 181009b2008 mp ||||| |||| 00| 0 eng d |
020 ## - ISBN | |
ISBN | 978-0-85404-284-5 |
084 ## - ББК АНГИЛАЛ | |
Нэмэлт тусгалт | Бусад |
ББК ангилал | 36 |
Зохиогчийн гурван тэмдэгт | A-20 |
Мэдлэгийн ялгаа | 3 - Техник |
100 ## - ЗОХИОГЧ | |
Зохиогчийн нэр | Adams M.R |
240 ## - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх | |
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт | 36 A-20 |
245 ## - ҮНДСЭН ГАРЧИГ | |
Номын нэр | Food microbiology |
250 ## - ДАХИН ХЭВЛЭЛТ | |
Дахин гаралтын дугаар | 3rd edition |
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ | |
Хэвлэгдсэн газар | NY |
Хэвлэлийн газар | RSC publishing |
Хэвлэгдсэн он | 2008 |
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ | |
хуудасны тоо | 463p |
500 ## - Тайлбар | |
Дансны дугаар | ГФ-19506 |
505 ## - Агуулгын тэмдэглэгээ | |
Агуулгын тэмдэглэгээ | In writing this book we have treid to present an account of modern food microbiology that is both thorough and accessible. Sins our subject is broad, covering a diversity of topics from viruses to helminthes (by way of the bacteria) and from pathogenicity to physical chemistry, this can make presentation of coherent treatment difficult; but it is also part of what makes food microbiology such an interesting and challenging subject. The book is directed primarily at students of microbiology, Food Science and related subjects up to Master’s level and assumes some knowledge of basic microbiology. |
546 ## - ХЭЛНИЙ ТУХАЙ МЭДЭЭ | |
Хэл | Англи хэл дээр, |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | food science |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | food production |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | microbiology |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | bacteria |
700 ## - ХАМ ЗОХИОГЧИД | |
Ба бус | Moss M.O |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ | |
Гарчиг | The score of food microbiology |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Micro-organisms and food materials |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Factors |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ | |
Гарчиг | The microbiology of food preservation |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Microbiology of primary food commodities |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Food microbiology and public healthh |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Bacterial agents foodborne illness |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Non-bqacterial agents of foodborne illness |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Fermented and microbial foods |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Methods nfor the microbiological examination of foods |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Controlling the microbiological quality of foods |
942 ## - ЭЛЕМЕНТИЙН ТӨРӨЛ | |
Зүйлийн төрөл | Ном |