Текст томруулах:    
Food microbiology (Бичлэгийн дугаар. 118000)
000 -УДИРДЛАГА
Удирдлага 01830nam a22004217a 4500
003 - ХЯНАЛТЫН ТОО ТОДОРХОЙЛОГЧ
Код MN-UlNUM
005 - БИЧИЛТ ХИЙСЭН ОГНОО
Тухайн бичилтийг бичсэн засварласан сүүлийн огноо 20181015134915.0
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ
Ерөнхий мэдээлэл 181009b2008 mp ||||| |||| 00| 0 eng d
020 ## - ISBN
ISBN 978-0-85404-284-5
084 ## - ББК АНГИЛАЛ
Нэмэлт тусгалт Бусад
ББК ангилал 36
Зохиогчийн гурван тэмдэгт A-20
Мэдлэгийн ялгаа 3 - Техник
100 ## - ЗОХИОГЧ
Зохиогчийн нэр Adams M.R
240 ## - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт 36 A-20
245 ## - ҮНДСЭН ГАРЧИГ
Номын нэр Food microbiology
250 ## - ДАХИН ХЭВЛЭЛТ
Дахин гаралтын дугаар 3rd edition
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ
Хэвлэгдсэн газар NY
Хэвлэлийн газар RSC publishing
Хэвлэгдсэн он 2008
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ
хуудасны тоо 463p
500 ## - Тайлбар
Дансны дугаар ГФ-19506
505 ## - Агуулгын тэмдэглэгээ
Агуулгын тэмдэглэгээ In writing this book we have treid to present an account of modern food microbiology that is both thorough and accessible. Sins our subject is broad, covering a diversity of topics from viruses to helminthes (by way of the bacteria) and from pathogenicity to physical chemistry, this can make presentation of coherent treatment difficult; but it is also part of what makes food microbiology such an interesting and challenging subject. The book is directed primarily at students of microbiology, Food Science and related subjects up to Master’s level and assumes some knowledge of basic microbiology.
546 ## - ХЭЛНИЙ ТУХАЙ МЭДЭЭ
Хэл Англи хэл дээр,
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг food science
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг food production
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг microbiology
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг bacteria
700 ## - ХАМ ЗОХИОГЧИД
Ба бус Moss M.O
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг The score of food microbiology
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Micro-organisms and food materials
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Factors
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг The microbiology of food preservation
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Microbiology of primary food commodities
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Food microbiology and public healthh
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Bacterial agents foodborne illness
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Non-bqacterial agents of foodborne illness
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Fermented and microbial foods
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Methods nfor the microbiological examination of foods
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Controlling the microbiological quality of foods
942 ## - ЭЛЕМЕНТИЙН ТӨРӨЛ
Зүйлийн төрөл Ном