Шар айраг үйлдвэрлэлийн хаягдал шаарнаас биологийн идэвхит нэгдлүүдийг ялгаж авах боломж (Бичлэгийн дугаар. 117572)
000 -УДИРДЛАГА | |
---|---|
Удирдлага | 02251nam a22004217a 4500 |
003 - ХЯНАЛТЫН ТОО ТОДОРХОЙЛОГЧ | |
Код | MN-UlNUM |
005 - БИЧИЛТ ХИЙСЭН ОГНОО | |
Тухайн бичилтийг бичсэн засварласан сүүлийн огноо | 20250217150059.0 |
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ | |
Ерөнхий мэдээлэл | 180625s2018 mp ||||| |||| 00| | mon d |
040 ## - БИЧЛЭГ ҮҮСГЭГЧ БАЙГУУЛЛАГА | |
Бичлэг үүсгэгч номын сан | МУИС-ийн номын сан |
084 ## - ББК АНГИЛАЛ | |
Нэмэлт тусгалт | Нэг сэдэвт бүтээл |
ББК ангилал | 36.87-1 |
Зохиогчийн гурван тэмдэгт | С 550 |
Мэдлэгийн ялгаа | 3 - Техник |
100 ## - ЗЭРЭГ ГОРИЛОГЧ | |
Зэрэг горилогч | Солонго Эрдэнэбилэгийн |
110 ## - СУРГУУЛЬ / ТЭНХИМ | |
Сургууль | МУИС. ШУС. БУС |
Тэнхим | Химийн тэнхим |
240 ## - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх | |
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт | 36.87-1 С 550 |
245 ## - ҮНДСЭН ГАРЧИГ | |
Судалгааны ажлын сэдэв | Шар айраг үйлдвэрлэлийн хаягдал шаарнаас биологийн идэвхит нэгдлүүдийг ялгаж авах боломж |
Бага гарчгийн мэдээ | Химийн ухааны магистрын зэрэг горилсон бүтээл: |
Удирдагч | Д-р., Дэд проф. Б. Мөнхжаргал |
Шүүмжлэгч | Д-р., Дэд проф. Г. Одонтуяа |
Мэргэжил | Хими |
Мэргэжлийн индекс | E05310101 |
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ | |
Хэвлэгдсэн газар | УБ |
Хэвлэгдсэн он | 2018 |
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ | |
хуудасны тоо | 49 |
Дагалдах материал | CD-тэй |
500 ## - Тайлбар | |
Дансны дугаар | ЭШФ Маг Дип 6248 |
546 ## - ХЭЛНИЙ ТУХАЙ МЭДЭЭ | |
Хэл | Монгол хэл дээр, |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | хүнсний үйлдвэрлэл |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | шар айрагны үйлдвэрлэх |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | исгэх үйлдвэрлэх хаягдал шаар |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | шаарны биологийн идэвхит бодис |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | магистрын судалгааны бүтээл |
740 ## - ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Шар айраг үйлдвэрлэх технологи |
740 ## - ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Шар айраг үйлдвэрлэлийн хаягдал |
740 ## - ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Шаарны биологийн идэвхит нэгдлүүдийг хандлах зохистой нөхцлийг тогтоох |
740 ## - ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Шар айрагны шаарнаас уураг ялгах |
740 ## - ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Шар айрагны шаарнаас ферулын хүчлийг ялгах |
740 ## - ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Шар айрагны шаарнаас арабиноксилан ялгах |
740 ## - ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Жингийн анализаар чийг тодорхойлох |
740 ## - ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Тосыг сокслетийн аргаар тодорхойлох |
740 ## - ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Үнслэг тодорхойлох |
740 ## - ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Целлюлоз тодорхойлох |
740 ## - ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Лигнин тодорхойлох |
740 ## - ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Бактерийн эсрэг идэвхийг цаасан дискийн аргаар тодорхойлох |
942 ## - ЭЛЕМЕНТИЙН ТӨРӨЛ | |
Зүйлийн төрөл | Магистрын ажил |