Дүфү үйлдвэрлэлийн дайвар бүтээгдэхүүний химийн судалгаа болон дахин ашиглах боломж (Бичлэгийн дугаар. 117565)
000 -УДИРДЛАГА
Удирдлага 02235nam a22002897a 4500
003 - ХЯНАЛТЫН ТОО ТОДОРХОЙЛОГЧ
Код MN-UlNUM
005 - БИЧИЛТ ХИЙСЭН ОГНОО
Тухайн бичилтийг бичсэн засварласан сүүлийн огноо 20220725115118.0
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ
Ерөнхий мэдээлэл 180625b2018 mp ||||| |||| 00| 0 mon d
040 ## - БИЧЛЭГ ҮҮСГЭГЧ БАЙГУУЛЛАГА
Бичлэг үүсгэгч номын сан МУИС-ийн номын сан
084 ## - ББК АНГИЛАЛ
Нэмэлт тусгалт Нэг сэдэвт бүтээл
ББК ангилал 36.91
Зохиогчийн гурван тэмдэгт А-340
Мэдлэгийн ялгаа 3 - Техник
100 ## - ЗЭРЭГ ГОРИЛОГЧ
Зэрэг горилогч Аззаяа Л
240 ## - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт 36.91 А-340
245 ## - ҮНДСЭН ГАРЧИГ
Судалгааны ажлын сэдэв Дүфү үйлдвэрлэлийн дайвар бүтээгдэхүүний химийн судалгаа болон дахин ашиглах боломж
Бага гарчгийн мэдээ Химийн ухааны магистрын зэрэг горилсон бүтээл
Удирдагч Удирд. Б.Мөнхжаргал
-- Удирд. Л.Мөнхцэцэг
-- Шүүмж. М.Баяржаргал
Шүүмжлэгч E05310101
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ
Хэвлэгдсэн газар УБ
Хэвлэгдсэн он 2018
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ
хуудасны тоо 56
Дагалдах материал CD-тэй
500 ## - Тайлбар
Дансны дугаар ЭШФ Дип-6249
546 ## - ХЭЛНИЙ ТУХАЙ МЭДЭЭ
Хэл Монгол хэл дээр,
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг хүнсний үйлдвэрлэл
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг ногоо боловсруулах
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг дүфү үйлдвэрлэх технологи
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг шар буурцаг
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Шар буурцаг
-- Флавоноид
-- Эслэгний бүтэц
-- эрдэс бодис
-- Дүфү болон дүфү бүтээгдэхүүн
-- Дүфү үйлдвэрлэлийн дайвар бүтээгдэхүүн
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Жингийн анализаар чийг тодорхойлох
-- Өөх тосыг сокслетийн аргаар тодорхойлох
-- Нүүрс усыг Фенол хүхрийн хүчлийн аргаар тодорхойлох
-- Ус шингээх чадварыг тодорхойлох арга
-- Шар буурцагны шаар болон шар сүүгээр баяжуулсан талх барих
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Биохимийн найрлагыг тодорхойлсон туршилтын үр дүн
-- Шар буурцагнаас гаргах шаар болон шар сүүний тооцоо
-- Сканнинг электрон микроскопийн анализ
-- Талхны мэдрэхүйн үнэлгээний дүн
-- Талхны физик химийн үзүүлэлтийг тодорхойлсон дүн
-- Баяжуулсан талхны микробиологийн шинжилгээний
942 ## - ЭЛЕМЕНТИЙН ТӨРӨЛ
Зүйлийн төрөл Магистрын ажил
Бүрдүүлэлтийн эх үүсвэр Date last seen Үндсэн номын сан Оруулсан огноо Ангилал Зүйлийн төрөл Баркод Withdrawn status Одоогийн байршил Үнэ Нийтийн тэмдэглэл Дансны код Дансны дугаар
Бэлэг, хандив2018-06-26Эрдэм шинжилгээний фонд2018-06-26 Магистрын ажил2018-819165 Эрдэм шинжилгээний фонд5000.00Ганц хувь тул гэрээр олгох боломжгүйЭШФ Магистрын ажил 30306249