Дүфү үйлдвэрлэлийн дайвар бүтээгдэхүүний химийн судалгаа болон дахин ашиглах боломж (Бичлэгийн дугаар. 117565)
000 -УДИРДЛАГА | |
---|---|
Удирдлага | 02235nam a22002897a 4500 |
003 - ХЯНАЛТЫН ТОО ТОДОРХОЙЛОГЧ | |
Код | MN-UlNUM |
005 - БИЧИЛТ ХИЙСЭН ОГНОО | |
Тухайн бичилтийг бичсэн засварласан сүүлийн огноо | 20220725115118.0 |
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ | |
Ерөнхий мэдээлэл | 180625b2018 mp ||||| |||| 00| 0 mon d |
040 ## - БИЧЛЭГ ҮҮСГЭГЧ БАЙГУУЛЛАГА | |
Бичлэг үүсгэгч номын сан | МУИС-ийн номын сан |
084 ## - ББК АНГИЛАЛ | |
Нэмэлт тусгалт | Нэг сэдэвт бүтээл |
ББК ангилал | 36.91 |
Зохиогчийн гурван тэмдэгт | А-340 |
Мэдлэгийн ялгаа | 3 - Техник |
100 ## - ЗЭРЭГ ГОРИЛОГЧ | |
Зэрэг горилогч | Аззаяа Л |
240 ## - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх | |
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт | 36.91 А-340 |
245 ## - ҮНДСЭН ГАРЧИГ | |
Судалгааны ажлын сэдэв | Дүфү үйлдвэрлэлийн дайвар бүтээгдэхүүний химийн судалгаа болон дахин ашиглах боломж |
Бага гарчгийн мэдээ | Химийн ухааны магистрын зэрэг горилсон бүтээл |
Удирдагч | Удирд. Б.Мөнхжаргал |
-- | Удирд. Л.Мөнхцэцэг |
-- | Шүүмж. М.Баяржаргал |
Шүүмжлэгч | E05310101 |
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ | |
Хэвлэгдсэн газар | УБ |
Хэвлэгдсэн он | 2018 |
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ | |
хуудасны тоо | 56 |
Дагалдах материал | CD-тэй |
500 ## - Тайлбар | |
Дансны дугаар | ЭШФ Дип-6249 |
546 ## - ХЭЛНИЙ ТУХАЙ МЭДЭЭ | |
Хэл | Монгол хэл дээр, |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | хүнсний үйлдвэрлэл |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | ногоо боловсруулах |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | дүфү үйлдвэрлэх технологи |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | шар буурцаг |
740 ## - ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Шар буурцаг |
-- | Флавоноид |
-- | Эслэгний бүтэц |
-- | эрдэс бодис |
-- | Дүфү болон дүфү бүтээгдэхүүн |
-- | Дүфү үйлдвэрлэлийн дайвар бүтээгдэхүүн |
740 ## - ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Жингийн анализаар чийг тодорхойлох |
-- | Өөх тосыг сокслетийн аргаар тодорхойлох |
-- | Нүүрс усыг Фенол хүхрийн хүчлийн аргаар тодорхойлох |
-- | Ус шингээх чадварыг тодорхойлох арга |
-- | Шар буурцагны шаар болон шар сүүгээр баяжуулсан талх барих |
740 ## - ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Биохимийн найрлагыг тодорхойлсон туршилтын үр дүн |
-- | Шар буурцагнаас гаргах шаар болон шар сүүний тооцоо |
-- | Сканнинг электрон микроскопийн анализ |
-- | Талхны мэдрэхүйн үнэлгээний дүн |
-- | Талхны физик химийн үзүүлэлтийг тодорхойлсон дүн |
-- | Баяжуулсан талхны микробиологийн шинжилгээний |
942 ## - ЭЛЕМЕНТИЙН ТӨРӨЛ | |
Зүйлийн төрөл | Магистрын ажил |
Бүрдүүлэлтийн эх үүсвэр | Date last seen | Үндсэн номын сан | Оруулсан огноо | Ангилал | Зүйлийн төрөл | Баркод | Withdrawn status | Одоогийн байршил | Үнэ | Нийтийн тэмдэглэл | Дансны код | Дансны дугаар |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Бэлэг, хандив | 2018-06-26 | Эрдэм шинжилгээний фонд | 2018-06-26 | Магистрын ажил | 2018-819165 | Эрдэм шинжилгээний фонд | 5000.00 | Ганц хувь тул гэрээр олгох боломжгүй | ЭШФ Магистрын ажил 30 | 306249 |