Хүнсний химийн шинжилгээний аргууд (Бичлэгийн дугаар. 114714)
000 -УДИРДЛАГА | |
---|---|
Удирдлага | 01442nam a22003137a 4500 |
003 - ХЯНАЛТЫН ТОО ТОДОРХОЙЛОГЧ | |
Код | MN-UlNUM |
005 - БИЧИЛТ ХИЙСЭН ОГНОО | |
Тухайн бичилтийг бичсэн засварласан сүүлийн огноо | 20220118164558.0 |
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ | |
Ерөнхий мэдээлэл | 170105b2011 mp ||||| |||| 00| 0 mon d |
020 ## - ISBN | |
ISBN | 978-99929-64-39-1 |
040 ## - БИЧЛЭГ ҮҮСГЭГЧ БАЙГУУЛЛАГА | |
Бичлэг үүсгэгч номын сангийн код | МУИС-ийн номын сан |
084 ## - ББК АНГИЛАЛ | |
Нэмэлт тусгалт | Бусад |
ББК ангилал | 51.23+36.1 |
Зохиогчийн гурван тэмдэгт | Ө 83 |
Мэдлэгийн ялгаа | 5 - Эрүүлийг хамгаалах анагаах |
100 ## - ЗОХИОГЧ | |
Зохиогчийн нэр | Өнөрсайхан С |
240 ## - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх | |
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт | 51.23+36.1 Ө 83 |
245 ## - ҮНДСЭН ГАРЧИГ | |
Номын нэр | Хүнсний химийн шинжилгээний аргууд |
Оролцогчдын тухай мэдээ | Хян. С.Хүрэлбаатар |
250 ## - ДАХИН ХЭВЛЭЛТ | |
Дахин гаралтын дугаар | 2 дахь хэвл. |
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ | |
Хэвлэгдсэн газар | УБ |
Хэвлэлийн газар | "BCI" хэвлэлийн компани |
Хэвлэгдсэн он | 2011 |
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ | |
хуудасны тоо | 140 |
500 ## - Тайлбар | |
Дансны дугаар | ЭШФ Т 18421-18423, БУУТ 23006-23010, 25769-25770 |
546 ## - ХЭЛНИЙ ТУХАЙ МЭДЭЭ | |
Хэл | Монгол хэл дээр, |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | хүнсний эрүүл ахуй |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | хүнс судлал |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | хүнсний бүтээгдэхүүн судлал |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Ерөнхий ойлголт |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Хүнсний бүтээгдэхүүний найрлагыг бүрдүүлэгч үндсэн нэгдлүүд, тэдгээрийг тодорхойлох аргууд |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Зарим нэр төрлийн хүнсний бүтээгдэхүүний чанарыг шалгах эрүүл ахуйн магадлан шинжилгээний аргууд |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Хүнсний сав баглаа боодлыг шинжлэх эрүүл ахуйн химийн шинжилгээ |
942 ## - ЭЛЕМЕНТИЙН ТӨРӨЛ | |
Зүйлийн төрөл | Ном |