Хүнсний химийн шинжилгээний аргууд (Бичлэгийн дугаар. 114714)
000 -УДИРДЛАГА
Удирдлага 01442nam a22003137a 4500
003 - ХЯНАЛТЫН ТОО ТОДОРХОЙЛОГЧ
Код MN-UlNUM
005 - БИЧИЛТ ХИЙСЭН ОГНОО
Тухайн бичилтийг бичсэн засварласан сүүлийн огноо 20220118164558.0
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ
Ерөнхий мэдээлэл 170105b2011 mp ||||| |||| 00| 0 mon d
020 ## - ISBN
ISBN 978-99929-64-39-1
040 ## - БИЧЛЭГ ҮҮСГЭГЧ БАЙГУУЛЛАГА
Бичлэг үүсгэгч номын сангийн код МУИС-ийн номын сан
084 ## - ББК АНГИЛАЛ
Нэмэлт тусгалт Бусад
ББК ангилал 51.23+36.1
Зохиогчийн гурван тэмдэгт Ө 83
Мэдлэгийн ялгаа 5 - Эрүүлийг хамгаалах анагаах
100 ## - ЗОХИОГЧ
Зохиогчийн нэр Өнөрсайхан С
240 ## - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт 51.23+36.1 Ө 83
245 ## - ҮНДСЭН ГАРЧИГ
Номын нэр Хүнсний химийн шинжилгээний аргууд
Оролцогчдын тухай мэдээ Хян. С.Хүрэлбаатар
250 ## - ДАХИН ХЭВЛЭЛТ
Дахин гаралтын дугаар 2 дахь хэвл.
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ
Хэвлэгдсэн газар УБ
Хэвлэлийн газар "BCI" хэвлэлийн компани
Хэвлэгдсэн он 2011
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ
хуудасны тоо 140
500 ## - Тайлбар
Дансны дугаар ЭШФ Т 18421-18423, БУУТ 23006-23010, 25769-25770
546 ## - ХЭЛНИЙ ТУХАЙ МЭДЭЭ
Хэл Монгол хэл дээр,
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг хүнсний эрүүл ахуй
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг хүнс судлал
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг хүнсний бүтээгдэхүүн судлал
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Ерөнхий ойлголт
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Хүнсний бүтээгдэхүүний найрлагыг бүрдүүлэгч үндсэн нэгдлүүд, тэдгээрийг тодорхойлох аргууд
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Зарим нэр төрлийн хүнсний бүтээгдэхүүний чанарыг шалгах эрүүл ахуйн магадлан шинжилгээний аргууд
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Хүнсний сав баглаа боодлыг шинжлэх эрүүл ахуйн химийн шинжилгээ
942 ## - ЭЛЕМЕНТИЙН ТӨРӨЛ
Зүйлийн төрөл Ном