Хүнсний аюулгүй байдлын удирдлага (Бичлэгийн дугаар. 114146)
000 -УДИРДЛАГА | |
---|---|
Удирдлага | 02776nam a22003137a 4500 |
003 - ХЯНАЛТЫН ТОО ТОДОРХОЙЛОГЧ | |
Код | MN-UlNUM |
005 - БИЧИЛТ ХИЙСЭН ОГНОО | |
Тухайн бичилтийг бичсэн засварласан сүүлийн огноо | 20220111120337.0 |
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ | |
Ерөнхий мэдээлэл | 160829b2014 mp ||||| |||| 00| 0 mon d |
020 ## - ISBN | |
ISBN | 978-99973-46-71-1 |
040 ## - БИЧЛЭГ ҮҮСГЭГЧ БАЙГУУЛЛАГА | |
Бичлэг үүсгэгч номын сангийн код | МУИС-ийн номын сан |
084 ## - ББК АНГИЛАЛ | |
Нэмэлт тусгалт | Сурах бичиг |
ББК ангилал | 36+51.23я73 |
Зохиогчийн гурван тэмдэгт | Э 66 |
Мэдлэгийн ялгаа | 3 - Техник |
100 ## - ЗОХИОГЧ | |
Зохиогчийн нэр | Энхтуяа Б |
240 ## - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх | |
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт | 36+51.23я73 Э 66 |
245 ## - ҮНДСЭН ГАРЧИГ | |
Номын нэр | Хүнсний аюулгүй байдлын удирдлага |
Оролцогчдын тухай мэдээ | Хян. Н. Сайжаа |
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ | |
Хэвлэгдсэн газар | УБ |
Хэвлэлийн газар | ШУТИС-ийн ХҮСТ |
Хэвлэгдсэн он | 2014 |
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ | |
хуудасны тоо | 348 |
500 ## - Тайлбар | |
Дансны дугаар | ЭШФ Т 18085-18087, БУУТ 25846-25847, БУС 2621-2622 |
505 ## - Агуулгын тэмдэглэгээ | |
Агуулгын тэмдэглэгээ | Хүнсний аюулгүй байдал нь аль ч улс орны үндэсний аюулгүй байдлын бодлогод тусгагдаж байх шаардлагатай амин чухал асуудал юм. Хүнсний аюулгүй байдлыг хангахад хүнсний сүлжээний бүх оролцогч өөр өөрийн үүрэг хүлээдэг. Иймд энэ талаарх ойлголтыг хамаарах талуудад түгээх, аюулгүй хүнс үйлдвэрлэх, хэрэглэх дадлыг төлөвшүүлэхэд хүнсний аюулгүй байдлын сургалт, боловсрол туйлын чухал. Энэхүү шаардлагын улмаас “ Хүнсний аюулгүй байдлын удирдлага” е – хичээлийг англи хэлээр бэлтгэсэн материалыг илүү өргөн хүрээнд хүртэмжтэй болгох үүднээс орчуулан хэвлэмэл сурах бичиг болгон гаргажээ. Сурах бичгийг хүнсний чанар, аюулгүй байдал, удирдлага, технологи, эрүүл ахуйн чиглэлийн бүх шатны суралцагсдад зориулсан бөгөөд энэ чиглэлийн сургалт, судалгаа,үйлдвэрлэл, үйлчилгээ эрхэлдэг байгууллага, аж ахуйн ажилтан ажиллагсад гарын авлага байдлаар ашиглах боломжтой. |
546 ## - ХЭЛНИЙ ТУХАЙ МЭДЭЭ | |
Хэл | Монгол хэл дээр, |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | хүнс үйлдвэрлэл |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | хүнсний аюулгүй байдал |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | хүнсний чанар |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | хүнсний эрүүл ахуй |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Чанарын удирдлагын тогтолцоо |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Хүнсний аюулгүй байдлын удирдлагын үндэс |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Байгууллагад хүнсний аюулгүй байдлын удирдлага нэвтрүүлэх |
942 ## - ЭЛЕМЕНТИЙН ТӨРӨЛ | |
Зүйлийн төрөл | Ном |
Бүрдүүлэлтийн эх үүсвэр | Date last seen | Үндсэн номын сан | Оруулсан огноо | Date last checked out | Ангилал | Нийт уншлаганд гарсан тоо | Зүйлийн төрөл | Баркод | Withdrawn status | Одоогийн байршил | Үнэ | Хуучин сургууль | Дансны дугаар |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Шилжүүлэг | 2024-04-24 | Байгалийн ухааны уншлагын танхим | 2022-01-11 | 2024-04-24 | 19 | Ном | 2016-435228655 | Байгалийн ухааны уншлагын танхим | 20000 | БУС (ХХИС) Монгол | 8025846 | ||
Шилжүүлэг | 2023-05-10 | Байгалийн ухааны уншлагын танхим | 2022-01-11 | 2023-05-10 | 21 | Ном | 2016-435228656 | Байгалийн ухааны уншлагын танхим | 20000 | БУС (ХХИС) Монгол | 8025847 | ||
Худалдан авсан | 2016-08-29 | Эрдэм шинжилгээний фонд | 2016-08-29 | Ном | 2016-435228652 | Эрдэм шинжилгээний фонд | 20000 | 2018085 | |||||
Худалдан авсан | 2024-02-16 | Эрдэм шинжилгээний фонд | 2016-08-29 | Ном | 2016-435228653 | Эрдэм шинжилгээний фонд | 20000 | 2018086 | |||||
Худалдан авсан | 2023-03-14 | Эрдэм шинжилгээний фонд | 2016-08-29 | 2023-03-14 | 3 | Ном | 2016-435228654 | Эрдэм шинжилгээний фонд | 20000 | 2018087 |