Текст томруулах:    
School of fish (Бичлэгийн дугаар. 113149)
000 -УДИРДЛАГА
Удирдлага 01948nam a22003377a 4500
003 - ХЯНАЛТЫН ТОО ТОДОРХОЙЛОГЧ
Код MN-UlNUM
005 - БИЧИЛТ ХИЙСЭН ОГНОО
Тухайн бичилтийг бичсэн засварласан сүүлийн огноо 20250319144911.0
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ
Ерөнхий мэдээлэл 160408s2014 nyua|||| |||| 001 | eng d
020 ## - ISBN
ISBN 9781451665130
040 ## - БИЧЛЭГ ҮҮСГЭГЧ БАЙГУУЛЛАГА
Бичлэг үүсгэгч номын сангийн код МУИС-ийн номын сан
084 ## - ББК АНГИЛАЛ
Нэмэлт тусгалт Нэг сэдэвт бүтээл
ББК ангилал 36.992
Зохиогчийн гурван тэмдэгт P 80
Мэдлэгийн ялгаа 3 - Техник
100 ## - ЗОХИОГЧ
Зохиогчийн нэр Pollinger, Ben
240 ## - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт 36.992 P 80
245 ## - ҮНДСЭН ГАРЧИГ
Номын нэр School of fish
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ
Хэвлэгдсэн газар New York
Хэвлэлийн газар Gallery Books
Хэвлэгдсэн он 2014
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ
хуудасны тоо 439 pages :
Бусад тоон мэдээлэл colored illustrations ;
Хэмжээ 24 cm
500 ## - Тайлбар
Дансны дугаар БС 6301
505 ## - Агуулгын тэмдэглэгээ
Агуулгын тэмдэглэгээ From the acclaimed executive chef of a Michelin-starred seafood restaurant comes a comprehensive, beautifully designed guide to cooking fish, for home cooks of all skill levels.
School of Fish is an all-encompassing culinary education in one handy—not to mention gorgeously photographed—cookbook. Ben Pollinger, executive chef of upscale Manhattan restaurant Oceana, distills years of experience working in some of the world’s best restaurants in this no-nonsense book that demystifies the art of cooking seafood.
With more than 100 recipes organized by technique from the easiest to the most advanced, Pollinger takes you through the ins and outs of baking, roasting, braising, broiling, steaming, poaching, grilling, frying, sautéing, and of course seasoning. In addition, he offers up terrific recipes for basics; dressed fish salads, pasta, rice, and sides; soups and chowders; and one-pot meals. And to round out your seafood education, School of Fish includes a Fish-ionary, a Guide to Unusual Ingredients, and detailed step-by-step photos to complement the 100 photographed recipes.
546 ## - ХЭЛНИЙ ТУХАЙ МЭДЭЭ
Хэл Англи хэл дээр,
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг cooking
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг seafood
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Basics
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Dressed fish
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Appetizers, salads,pasta and rice
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Soups and chowders
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Baked and roasted fish
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Braised fish
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Broiled fish
942 ## - ЭЛЕМЕНТИЙН ТӨРӨЛ
Зүйлийн төрөл Ном