Math for the professional kitchen.- (Бичлэгийн дугаар. 113145)
000 -УДИРДЛАГА
Удирдлага 01994nam a22003017a 4500
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ
Ерөнхий мэдээлэл 160408b -en||||| |||| 00| 0 eng d
020 ## - ISBN
ISBN 978-0-470-50896-1
084 ## - ББК АНГИЛАЛ
Нэмэлт тусгалт Бусад
ББК ангилал 36.99
Зохиогчийн гурван тэмдэгт D-80
Мэдлэгийн ялгаа 3 - Техник
100 ## - ЗОХИОГЧ
Зохиогчийн нэр Dreesen L.
240 ## - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт 36.99 D-80
245 ## - ҮНДСЭН ГАРЧИГ
Номын нэр Math for the professional kitchen.-
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ
Хэвлэгдсэн газар NY.:
Хэвлэлийн газар Wiley,
Хэвлэгдсэн он 2011.-
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ
хуудасны тоо 309 p.
500 ## - Тайлбар
Дансны дугаар Дансны дугаар: БС-6300
505 ## - Агуулгын тэмдэглэгээ
Агуулгын тэмдэглэгээ Essential math concepts for professional chefs and culinary students Ideal for students and working professionals, "Math for the Professional Kitchen" explains all the essential mathematical skills needed to run a successful, profitable operation. From scaling recipes and converting units of measure, to costing ingredients and setting menu prices, it covers crucial information that will benefit every foodservice provider. Written by three veteran math instructors from The Culinary Institute of America, the book utilizes a teaching methodology based on daily in-classroom practice. The entirety of the standard culinary math curriculum is covered, including conversions, determining yields, purchasing, portioning, and more. Vital mathematical concepts are reinforced with easy-to-understand examples and review questions This is a thorough, comprehensive main text for culinary students as well as a great kitchen reference for working professionals "Math for the Professional Kitchen" will be an invaluable resource not only in the classroom but also in the kitchen as students embark on their professional careers, where math skills play a crucial role in the ever-important bottom line.
520 ## - Хэл
Бичвэрийн хэл English
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг cooking
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг cookery mathematics
700 ## - ХАМ ЗОХИОГЧИД
Ба бус Nothnagel M.
700 ## - ХАМ ЗОХИОГЧИД
Ба бус Wysocki S.
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Units of Measure and Unit Conversions
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Recipe scaling
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Yield percent
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Purchasing and portioning
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Recipe costing
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Kitchen ratios
942 ## - ЭЛЕМЕНТИЙН ТӨРӨЛ
Зүйлийн төрөл Ном