Текст томруулах:    
Frenchie (Бичлэгийн дугаар. 113144)
000 -УДИРДЛАГА
Удирдлага 01621nam a22003617a 4500
003 - ХЯНАЛТЫН ТОО ТОДОРХОЙЛОГЧ
Код MN-UlNUM
005 - БИЧИЛТ ХИЙСЭН ОГНОО
Тухайн бичилтийг бичсэн засварласан сүүлийн огноо 20250319105529.0
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ
Ерөнхий мэдээлэл 160408s2014 nyua|||| |||| 001 | eng d
020 ## - ISBN
ISBN 9781579655341
040 ## - БИЧЛЭГ ҮҮСГЭГЧ БАЙГУУЛЛАГА
Бичлэг үүсгэгч номын сангийн код МУИС-ийн номын сан
084 ## - ББК АНГИЛАЛ
Нэмэлт тусгалт Нэг сэдэвт бүтээл
ББК ангилал 36.99
Зохиогчийн гурван тэмдэгт M 29
Мэдлэгийн ялгаа 3 - Техник
100 ## - ЗОХИОГЧ
Зохиогчийн нэр Marchand, Greg
240 ## - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт 36.99 M 29
245 ## - ҮНДСЭН ГАРЧИГ
Номын нэр Frenchie
Бага гарчгийн мэдээ New bistro cooking
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ
Хэвлэгдсэн газар New York
Хэвлэлийн газар Artisan
Хэвлэгдсэн он 2014
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ
хуудасны тоо 144 pages :
Бусад тоон мэдээлэл color illustrations ;
Хэмжээ 24 cm
500 ## - Тайлбар
Дансны дугаар БС 6299
505 ## - Агуулгын тэмдэглэгээ
Агуулгын тэмдэглэгээ On a quiet cobblestoned side street north of Les Halles in Paris, a veritable food revolution is happening thanks to chef Greg Marchand’s game-changing restaurant, Frenchie. Here are some of his most inspired and deeply original recipes, dishes that are radiant not just in color but in flavor, and filled with alluring hints of international influences. Chutneys, pestos, and flavored vinaigrettes take the place of heavier and more traditional French fare, and the juxtaposition of ingredients (watermelon with ricotta salata; roasted carrots with oranges and avocado; raw baby turnips and juicy pears) adds energy to a once hidebound bistro tradition. To the question “Is there anything new under the sun?” Frenchie answers, unequivocally, “Yes!”
546 ## - ХЭЛНИЙ ТУХАЙ МЭДЭЭ
Хэл Англи хэл дээр,
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг cooking
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг cooking French
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг restaurant Frenchie
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Introduction
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Spring
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Summer
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Fall
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Winter
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Afterword
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Sources
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Acknowledgments
942 ## - ЭЛЕМЕНТИЙН ТӨРӨЛ
Зүйлийн төрөл Ном