Чихэр үйлдвэрлэлийн үндэс: Технологи (Бичлэгийн дугаар. 111272)
000 -УДИРДЛАГА
Удирдлага 01254nam a22003017a 4500
003 - ХЯНАЛТЫН ТОО ТОДОРХОЙЛОГЧ
Код MN-UlNUM
005 - БИЧИЛТ ХИЙСЭН ОГНОО
Тухайн бичилтийг бичсэн засварласан сүүлийн огноо 20211021140030.0
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ
Ерөнхий мэдээлэл 151228b2014 mp ||||| |||| 00| 0 mon d
020 ## - ISBN
ISBN 978-99973-0-190-1
040 ## - БИЧЛЭГ ҮҮСГЭГЧ БАЙГУУЛЛАГА
Бичлэг үүсгэгч номын сангийн код МУИС-ийн номын сан
084 ## - ББК АНГИЛАЛ
Нэмэлт тусгалт Сурах бичиг
ББК ангилал 36.84я73
Зохиогчийн гурван тэмдэгт О-63
Мэдлэгийн ялгаа 3 - Техник
100 ## - ЗОХИОГЧ
Зохиогчийн нэр Оюунчимэг Ч
240 ## - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт 36.84я73 О-63
245 ## - ҮНДСЭН ГАРЧИГ
Номын нэр Чихэр үйлдвэрлэлийн үндэс: Технологи
Оролцогчдын тухай мэдээ Хян. Д. Цэцэгээ, Д. Саран
Бага гарчгийн мэдээ Сурах бичиг
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ
Хэвлэгдсэн газар УБ
Хэвлэлийн газар Адмон принт
Хэвлэгдсэн он 2014
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ
хуудасны тоо 150
500 ## - Тайлбар
Дансны дугаар ЭШФ Т 17598-17600
546 ## - ХЭЛНИЙ ТУХАЙ МЭДЭЭ
Хэл Монгол хэл дээр,
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг хүнсний үйлдвэрлэл
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг чихрийн үйлдвэрлэл
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг чихрийн химийн найрлага
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг чихэр үйлдвэрлэх технологи
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Чихэр, чихрийн төрлийн бүтээгдэхүүний химийн найрлага, хүнс-тэжээлийн чанар
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Чихэр үйлдвэрлэлийн технологи
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Бүтээгдэхүүний согог гэмтлүүд, тэдгээрийг арилгах арга зам
942 ## - ЭЛЕМЕНТИЙН ТӨРӨЛ
Зүйлийн төрөл Ном