Байгалийн өгөөжийг хоол хүнсэнд зориулан бэлтгэх, боловсруулах арга (Бичлэгийн дугаар. 11104)
000 -УДИРДЛАГА | |
---|---|
Удирдлага | 00821 a2200253 4500 |
003 - ХЯНАЛТЫН ТОО ТОДОРХОЙЛОГЧ | |
Код | MN-UlNUM |
005 - БИЧИЛТ ХИЙСЭН ОГНОО | |
Тухайн бичилтийг бичсэн засварласан сүүлийн огноо | 20240422173656.0 |
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ | |
Ерөнхий мэдээлэл | 110605s1986 mp 000 | mon d |
040 ## - БИЧЛЭГ ҮҮСГЭГЧ БАЙГУУЛЛАГА | |
Бичлэг үүсгэгч номын сангийн код | МУИС-ийн номын сан |
084 ## - ББК АНГИЛАЛ | |
ББК ангилал | 42.3 |
Зохиогчийн гурван тэмдэгт | Б 387 |
Нэмэлт тусгалт | Гарын авлага |
Мэдлэгийн ялгаа | 4 - Хөдөө аж ахуй ба ойн аж ахуй |
100 1# - ЗОХИОГЧ | |
Зохиогчийн нэр | Баярсайхан С., Бадамханд И |
240 10 - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх | |
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт | 42.3 Б 387 |
245 10 - ҮНДСЭН ГАРЧИГ | |
Номын нэр | Байгалийн өгөөжийг хоол хүнсэнд зориулан бэлтгэх, боловсруулах арга |
Оролцогчдын тухай мэдээ | Ред. Ө.Отгонбат, Б.Бямбажав |
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ | |
Хэвлэгдсэн газар | УБ |
Хэвлэлийн газар | УХГ |
Хэвлэгдсэн он | 1986 |
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ | |
хуудасны тоо | 43 |
500 ## - Тайлбар | |
Дансны дугаар | ЭШФ Б 19, 20, БС 19916-19920 |
546 ## - ХЭЛНИЙ ТУХАЙ МЭДЭЭ | |
Хэл | Монгол хэл дээр, |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | жимсний аж ахуй |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | жимс |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | хоол хүнс |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | ургамал |
942 ## - ЭЛЕМЕНТИЙН ТӨРӨЛ | |
Зүйлийн төрөл | Ном |