Текст томруулах:    
Байгалийн өгөөжийг хоол хүнсэнд зориулан бэлтгэх, боловсруулах арга (Бичлэгийн дугаар. 11104)
000 -УДИРДЛАГА
Удирдлага 00821 a2200253 4500
003 - ХЯНАЛТЫН ТОО ТОДОРХОЙЛОГЧ
Код MN-UlNUM
005 - БИЧИЛТ ХИЙСЭН ОГНОО
Тухайн бичилтийг бичсэн засварласан сүүлийн огноо 20240422173656.0
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ
Ерөнхий мэдээлэл 110605s1986 mp 000 | mon d
040 ## - БИЧЛЭГ ҮҮСГЭГЧ БАЙГУУЛЛАГА
Бичлэг үүсгэгч номын сангийн код МУИС-ийн номын сан
084 ## - ББК АНГИЛАЛ
ББК ангилал 42.3
Зохиогчийн гурван тэмдэгт Б 387
Нэмэлт тусгалт Гарын авлага
Мэдлэгийн ялгаа 4 - Хөдөө аж ахуй ба ойн аж ахуй
100 1# - ЗОХИОГЧ
Зохиогчийн нэр Баярсайхан С., Бадамханд И
240 10 - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт 42.3 Б 387
245 10 - ҮНДСЭН ГАРЧИГ
Номын нэр Байгалийн өгөөжийг хоол хүнсэнд зориулан бэлтгэх, боловсруулах арга
Оролцогчдын тухай мэдээ Ред. Ө.Отгонбат, Б.Бямбажав
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ
Хэвлэгдсэн газар УБ
Хэвлэлийн газар УХГ
Хэвлэгдсэн он 1986
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ
хуудасны тоо 43
500 ## - Тайлбар
Дансны дугаар ЭШФ Б 19, 20, БС 19916-19920
546 ## - ХЭЛНИЙ ТУХАЙ МЭДЭЭ
Хэл Монгол хэл дээр,
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг жимсний аж ахуй
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг жимс
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг хоол хүнс
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг ургамал
942 ## - ЭЛЕМЕНТИЙН ТӨРӨЛ
Зүйлийн төрөл Ном