Food preparation and cookery: an international approach (Бичлэгийн дугаар. 1086)
000 -УДИРДЛАГА | |
---|---|
Удирдлага | 00464 a2200181 4500 |
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ | |
Ерөнхий мэдээлэл | 110605s9999 xx 000 0 eng d |
020 ## - ISBN | |
ISBN | 0582309379 |
084 ## - ББК АНГИЛАЛ | |
ББК ангилал | 37.279 |
Зохиогчийн гурван тэмдэгт | F-54 |
100 1# - ЗОХИОГЧ | |
Зохиогчийн нэр | Finch C.F |
240 10 - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх | |
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт | 37.279/F-54 |
245 10 - ҮНДСЭН ГАРЧИГ | |
Номын нэр | Food preparation and cookery: an international approach |
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ | |
Хэвлэгдсэн газар | Англи |
Хэвлэлийн газар | Longman |
Хэвлэгдсэн он | 1998 |
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ | |
хуудасны тоо | 516 |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | food |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | cookery |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | popular cuisines |
700 1# - ХАМ ЗОХИОГЧИД | |
Ба бус | Cracknell H.L |