Текст томруулах:    
Food preparation and cookery: an international approach (Бичлэгийн дугаар. 1086)
000 -УДИРДЛАГА
Удирдлага 00464 a2200181 4500
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ
Ерөнхий мэдээлэл 110605s9999 xx 000 0 eng d
020 ## - ISBN
ISBN 0582309379
084 ## - ББК АНГИЛАЛ
ББК ангилал 37.279
Зохиогчийн гурван тэмдэгт F-54
100 1# - ЗОХИОГЧ
Зохиогчийн нэр Finch C.F
240 10 - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт 37.279/F-54
245 10 - ҮНДСЭН ГАРЧИГ
Номын нэр Food preparation and cookery: an international approach
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ
Хэвлэгдсэн газар Англи
Хэвлэлийн газар Longman
Хэвлэгдсэн он 1998
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ
хуудасны тоо 516
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг food
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг cookery
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг popular cuisines
700 1# - ХАМ ЗОХИОГЧИД
Ба бус Cracknell H.L