Текст томруулах:    
Мал, амьтдын гаралтай түүхий эд, бүтээгдэхүүн боловсруулах технологи (Бичлэгийн дугаар. 108270)
000 -УДИРДЛАГА
Удирдлага 01529nam a22003617a 4500
003 - ХЯНАЛТЫН ТОО ТОДОРХОЙЛОГЧ
Код MN-UlNUM
005 - БИЧИЛТ ХИЙСЭН ОГНОО
Тухайн бичилтийг бичсэн засварласан сүүлийн огноо 20240315160245.0
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ
Ерөнхий мэдээлэл 150826s1998 mp ||||| |||| 00| | m d
040 ## - БИЧЛЭГ ҮҮСГЭГЧ БАЙГУУЛЛАГА
Бичлэг үүсгэгч номын сангийн код МУИС-ийн номын сан
084 ## - ББК АНГИЛАЛ
Нэмэлт тусгалт Сурах бичиг
ББК ангилал 36.92+36.95
Зохиогчийн гурван тэмдэгт Ц 956
Мэдлэгийн ялгаа 3 - Техник
100 ## - ЗОХИОГЧ
Зохиогчийн нэр Цэндсүрэн С
240 ## - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт 36.92+36.95 Ц 956
245 ## - ҮНДСЭН ГАРЧИГ
Номын нэр Мал, амьтдын гаралтай түүхий эд, бүтээгдэхүүн боловсруулах технологи
Оролцогчдын тухай мэдээ Ред. Д.Одсүрэн
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ
Хэвлэгдсэн газар УБ
Хэвлэлийн газар Урлах эрдэм
Хэвлэгдсэн он 1998
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ
хуудасны тоо 500
500 ## - Тайлбар
Дансны дугаар ЭШФ Б 28325, БС 18891-18892, 33885
546 ## - ХЭЛНИЙ ТУХАЙ МЭДЭЭ
Хэл Монгол хэл дээр,
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг мал, амьтдын гаралтай түүхий эд
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг технологи
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг түүхий эд боловсруулах
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг сүү цагаан идээ
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг мал туувар ба тээвэрлэлт
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг мах нөөшлөх арга
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Сүү цагаан идээ
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Нядалгаанд орох малд тавих үндсэн шаардлага
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Махны тухай ойлголт
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Махан бүтээгдэхүүн боловсруулах арга
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Малын гаралтай дайвар бүтээгдэхүүн
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Арьс ширэн түүхий эдийн бүтэц
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Арьс ширэн түүхий эдийг элдэж боловсруулах
942 ## - ЭЛЕМЕНТИЙН ТӨРӨЛ
Зүйлийн төрөл Ном