Текст томруулах:    
Foods: A scientific approach (Бичлэгийн дугаар. 1079)
000 -УДИРДЛАГА
Удирдлага 00433 a2200181 4500
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ
Ерөнхий мэдээлэл 110605s9999 xx 000 0 eng d
020 ## - ISBN
ISBN 0023219513
084 ## - ББК АНГИЛАЛ
ББК ангилал 36.97
Зохиогчийн гурван тэмдэгт C-47
100 1# - ЗОХИОГЧ
Зохиогчийн нэр Charley.H
240 10 - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт 36.97/C-47
245 10 - ҮНДСЭН ГАРЧИГ
Номын нэр Foods: A scientific approach
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ
Хэвлэгдсэн газар Америк
Хэвлэлийн газар Prentice Hall
Хэвлэгдсэн он 1998
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ
хуудасны тоо 582
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг foods
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг nutrition
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг cookery
700 1# - ХАМ ЗОХИОГЧИД
Ба бус Weaver C.