Foods: A scientific approach (Бичлэгийн дугаар. 1079)
000 -УДИРДЛАГА | |
---|---|
Удирдлага | 00433 a2200181 4500 |
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ | |
Ерөнхий мэдээлэл | 110605s9999 xx 000 0 eng d |
020 ## - ISBN | |
ISBN | 0023219513 |
084 ## - ББК АНГИЛАЛ | |
ББК ангилал | 36.97 |
Зохиогчийн гурван тэмдэгт | C-47 |
100 1# - ЗОХИОГЧ | |
Зохиогчийн нэр | Charley.H |
240 10 - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх | |
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт | 36.97/C-47 |
245 10 - ҮНДСЭН ГАРЧИГ | |
Номын нэр | Foods: A scientific approach |
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ | |
Хэвлэгдсэн газар | Америк |
Хэвлэлийн газар | Prentice Hall |
Хэвлэгдсэн он | 1998 |
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ | |
хуудасны тоо | 582 |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | foods |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | nutrition |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | cookery |
700 1# - ХАМ ЗОХИОГЧИД | |
Ба бус | Weaver C. |