Текст томруулах:    
Махан нөөш үйлдвэрлэх технологи, чанарын хяналт (Бичлэгийн дугаар. 102712)
000 -УДИРДЛАГА
Удирдлага 01602nam a22002657a 4500
003 - ХЯНАЛТЫН ТОО ТОДОРХОЙЛОГЧ
Код MN-UlNUM
005 - БИЧИЛТ ХИЙСЭН ОГНОО
Тухайн бичилтийг бичсэн засварласан сүүлийн огноо 20210505162334.0
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ
Ерөнхий мэдээлэл 131224t2013 mp ||||| |||| 00| 0 mon d
040 ## - БИЧЛЭГ ҮҮСГЭГЧ БАЙГУУЛЛАГА
Бичлэг үүсгэгч номын сангийн код МУИС-ийн номын сан
084 ## - ББК АНГИЛАЛ
Нэмэлт тусгалт Бусад
ББК ангилал 36.92
Зохиогчийн гурван тэмдэгт М 30
Мэдлэгийн ялгаа 3 - Техник
110 ## - ЭРХЛЭН ГАРГАСАН /БАЙГУУЛЛАГА/
Эрхлэн гаргасан байгууллага ҮХААЯам
240 ## - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт 36.92 М 30
245 ## - ҮНДСЭН ГАРЧИГ
Номын нэр Махан нөөш үйлдвэрлэх технологи, чанарын хяналт
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ
Хэвлэгдсэн газар УБ
Хэвлэлийн газар Хөх Монгол Принтинг
Хэвлэгдсэн он 2013
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ
хуудасны тоо 59
500 ## - Тайлбар
Дансны дугаар ЭШФ Б-22906
520 ## - Хэл
Бичвэрийн хэл Монгол хэл
546 ## - ХЭЛНИЙ ТУХАЙ МЭДЭЭ
Хэл Монгол хэл дээр,
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг хүнс судлал
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг мах махан бүтээгдэхүүн
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг мах нөөшлөх арга зүй
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг махан нөөш үйлдвэрлэл түүний төрөл
-- нөөшилсөн бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэхэд шаардлагатай тоног төхөөрөмжүүд
-- түүхий эд болон эрүүл ахуйн шаардлагууд
-- нөөшилсөн махан бүтээгдхүүний савалгаа
-- технологи ажиллагаа
-- чанарын хяналт
-- махан нөөш үйлдвэрлэл түүний төрөл
-- нөөшилсөн бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэхэд шаардлагатай тоног төхөөрөмжүүд
-- түүхий эд болон эрүүл ахуйн шаардлагууд
-- нөөшилсөн махан бүтээгдхүүний савалгаа
-- технологи ажиллагаа
-- чанарын хяналт
942 ## - ЭЛЕМЕНТИЙН ТӨРӨЛ
Зүйлийн төрөл Ном