Махан нөөш үйлдвэрлэх технологи, чанарын хяналт (Бичлэгийн дугаар. 102712)
000 -УДИРДЛАГА | |
---|---|
Удирдлага | 01602nam a22002657a 4500 |
003 - ХЯНАЛТЫН ТОО ТОДОРХОЙЛОГЧ | |
Код | MN-UlNUM |
005 - БИЧИЛТ ХИЙСЭН ОГНОО | |
Тухайн бичилтийг бичсэн засварласан сүүлийн огноо | 20210505162334.0 |
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ | |
Ерөнхий мэдээлэл | 131224t2013 mp ||||| |||| 00| 0 mon d |
040 ## - БИЧЛЭГ ҮҮСГЭГЧ БАЙГУУЛЛАГА | |
Бичлэг үүсгэгч номын сангийн код | МУИС-ийн номын сан |
084 ## - ББК АНГИЛАЛ | |
Нэмэлт тусгалт | Бусад |
ББК ангилал | 36.92 |
Зохиогчийн гурван тэмдэгт | М 30 |
Мэдлэгийн ялгаа | 3 - Техник |
110 ## - ЭРХЛЭН ГАРГАСАН /БАЙГУУЛЛАГА/ | |
Эрхлэн гаргасан байгууллага | ҮХААЯам |
240 ## - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх | |
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт | 36.92 М 30 |
245 ## - ҮНДСЭН ГАРЧИГ | |
Номын нэр | Махан нөөш үйлдвэрлэх технологи, чанарын хяналт |
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ | |
Хэвлэгдсэн газар | УБ |
Хэвлэлийн газар | Хөх Монгол Принтинг |
Хэвлэгдсэн он | 2013 |
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ | |
хуудасны тоо | 59 |
500 ## - Тайлбар | |
Дансны дугаар | ЭШФ Б-22906 |
520 ## - Хэл | |
Бичвэрийн хэл | Монгол хэл |
546 ## - ХЭЛНИЙ ТУХАЙ МЭДЭЭ | |
Хэл | Монгол хэл дээр, |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | хүнс судлал |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | мах махан бүтээгдэхүүн |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | мах нөөшлөх арга зүй |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ | |
Гарчиг | махан нөөш үйлдвэрлэл түүний төрөл |
-- | нөөшилсөн бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэхэд шаардлагатай тоног төхөөрөмжүүд |
-- | түүхий эд болон эрүүл ахуйн шаардлагууд |
-- | нөөшилсөн махан бүтээгдхүүний савалгаа |
-- | технологи ажиллагаа |
-- | чанарын хяналт |
-- | махан нөөш үйлдвэрлэл түүний төрөл |
-- | нөөшилсөн бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэхэд шаардлагатай тоног төхөөрөмжүүд |
-- | түүхий эд болон эрүүл ахуйн шаардлагууд |
-- | нөөшилсөн махан бүтээгдхүүний савалгаа |
-- | технологи ажиллагаа |
-- | чанарын хяналт |
942 ## - ЭЛЕМЕНТИЙН ТӨРӨЛ | |
Зүйлийн төрөл | Ном |