Идээ, ундааны нэр ард түмний танихуй, соёлын тусгал болох нь (Бичлэгийн дугаар. 102575)
000 -УДИРДЛАГА | |
---|---|
Удирдлага | 01345nam a22003017a 4500 |
003 - ХЯНАЛТЫН ТОО ТОДОРХОЙЛОГЧ | |
Код | MN-UlNUM |
005 - БИЧИЛТ ХИЙСЭН ОГНОО | |
Тухайн бичилтийг бичсэн засварласан сүүлийн огноо | 20230512170741.0 |
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ | |
Ерөнхий мэдээлэл | 131206s2013 mp ||||| |||| 00| | mon d |
040 ## - БИЧЛЭГ ҮҮСГЭГЧ БАЙГУУЛЛАГА | |
Бичлэг үүсгэгч номын сан | МУИС-ийн номын сан |
084 ## - ББК АНГИЛАЛ | |
Нэмэлт тусгалт | Нэг сэдэвт бүтээл |
ББК ангилал | 81.2-3 |
Зохиогчийн гурван тэмдэгт | Г 225 |
Мэдлэгийн ялгаа | 81 - Хэл шинжлэл |
100 1# - ДОКТОРЫН ЗЭРЭГ ГОРИЛОГЧ | |
Доктор | Ганзул Гантуяагийн |
110 ## - СУРГУУЛЬ / ТЭНХИМ | |
Сургууль | МУИС. ШУС. ХУС |
240 10 - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх | |
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт | 81.2-3 Г 225 |
245 1# - ҮНДСЭН ГАРЧИГ | |
Докторын бүтээлийн сэдэв | Идээ, ундааны нэр ард түмний танихуй, соёлын тусгал болох нь |
Бага гарчгийн мэдээ | Монгол, орос, англи хэлний баримтаар зэрэгцүүлэх нь: Хэлшинжлэлийн ухааны доктор (Ph.D)-ын зэрэг горилсон бүтээл: |
Удирдагч | Н.Нансалмаа |
Шүүмжлэгч | Ж.Баянсан, Ц.Онон |
Мэргэжил | Гадаад хэлшинжлэл |
Мэргэжлийн индекс | F220100 |
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ | |
Хэвлэгдсэн газар | УБ |
Хэвлэгдсэн он | 2013 |
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ | |
хуудасны тоо | 169 |
500 ## - Тайлбар | |
Дансны дугаар | ЭШФ Дисс 490 |
546 ## - ХЭЛНИЙ ТУХАЙ МЭДЭЭ | |
Хэл | Монгол хэл дээр, |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | диссертаци |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | хэл шинжлэл |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | гадаад хэл шинжлэл |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | нэр зүй |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | идээ ундааны нэр |
740 ## - ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Ертөнцийн хэлний зураглал |
740 ## - ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Монгол, Орос, Английн ард түмний хэрэглэдэг идээ, ундааны нэрийг зэрэгцүүлэх нь |
942 ## - ЭЛЕМЕНТИЙН ТӨРӨЛ | |
Зүйлийн төрөл | Диссертаци |