Пүрэв Д., Баярмаа Ж

Энзимологи Ред. Д.Рэгдэл - 2 дахь хэвл - УБ Удам соёл 2012 - 441

ЭШФ Т 15384-15388; БУУТ 21090-21114; ГНОФ 3757-3762, 7611-7616

Энэхүү бүтээл зохиогчдын МУИС-ийн Биологи, Биотехнологийн Сургуулийг биотехнологич болон биохимич мэргэжлээр төгсөж байгаа оюутнуудад олон жил уншиж байгаа лекц, лабораторийн хичээл, судалгааны ажил дээр тулгуурлан 2003 онд бичсэн бүтээлийн 2 дахь хэвлэл юм. 1-р бүлэгт ферментийн молекулын бүтэц, үйлчлэлийн онол, 2-р бүлэгт үйлдвэрлэл болон ахуйн амьдралд өргөн хэрэглэгддэг нэлээд ферментийг хэрхэн ялган авч, ямар зорилгоор хэрэглэгддэгийг, 3-р бүлэгт хүнсний болон лабораторийн оношилгоонд хэрэглэгддэг зарим ферментийн идэвхийг тодорхойлох, тэдгээрийг ялгах болон хэрэглэх арга зүй, зарим урвалжууд бэлдэх зааврыг оруулсан.


Монгол хэл дээр,

978-99962-72-01-1

ерөнхий биохими энзимологи ерөнхий энзимологи хэрэглээний энзимологи фермент сурах бичиг