Мягмарсүрэн Б
Мах, махан бүтээгдэхүүнийг хөргөх, хөлдөөх технологи - 2 - УБ ШУТИС-ийн хэвлэх үйлдвэр 2010 - 145
ЭШФ Т 14541-14543; БУУТ 19909-19915
Монгол хэл дээр,
978-99929-51-98-2
мах, махан бүтээгдэхүүн махан бүтээгдэхүүн хөргөх, хөлдөөх технологи хүнс хүнсний технологи
Мах, махан бүтээгдэхүүнийг хөргөх, хөлдөөх технологи - 2 - УБ ШУТИС-ийн хэвлэх үйлдвэр 2010 - 145
ЭШФ Т 14541-14543; БУУТ 19909-19915
Монгол хэл дээр,
978-99929-51-98-2
мах, махан бүтээгдэхүүн махан бүтээгдэхүүн хөргөх, хөлдөөх технологи хүнс хүнсний технологи