Дамдинсүрэн Л., Адъяа Д
Хүнсний үйлдвэрийн технологийн шинэ чиглэлийн үндсүүд Ред. Л.Дамдинсүрэн - УБ ШУТИС-ийн сурах бичиг, хэвлэлийн төв 2005 - 247
ЭШФ Т 13721, 13722, НХУУТ 41638-41640, БС 23910
Монгол хэл дээр,
99929-0-551-4
хүнсний үйлдвэрлэл технологи хүнсний үйлдвэрийн технологи хүнсний технологи технологийн шинэ чиглэлийн үндсүүд
Хүнсний үйлдвэрийн технологийн шинэ чиглэлийн үндсүүд Ред. Л.Дамдинсүрэн - УБ ШУТИС-ийн сурах бичиг, хэвлэлийн төв 2005 - 247
ЭШФ Т 13721, 13722, НХУУТ 41638-41640, БС 23910
Монгол хэл дээр,
99929-0-551-4
хүнсний үйлдвэрлэл технологи хүнсний үйлдвэрийн технологи хүнсний технологи технологийн шинэ чиглэлийн үндсүүд