Надмид Н

Ямааны аж ахуй Ред. А.Бат-Эрдэнэ - УБ Адмон 2019 - 300

ЭШФ Т 22697-22698



Энэ номонд дэлхийн ямааны тоо, ашиг шимийн чиглэл, МУ-ын ямааны аж ахуйн хөгжилт, тоо, байршил, тулгамдсан асуудал, зорилт, ямааны гарал үүсэл, хувьсал, зэрлэг удмууд, ямааны үүлдрийн ангилал, биологи онцлог, бие цогцос, галбир, интерьер, арьс үсэн бүрхүүлийн шинж чанар, арьсны бичил бүтэц, үсний уутанцрын хөгжилт, ноос ноолуурын бүтэц, физик, хими, механик шинж чанар, ашиг шим, тэдгээрийг сайжруулах арга зам, сүү, мах, арьсны таваарын шинж чанар, стандарт, удам зүйн үндэс, хээлтүүлэг, эмчилгээ, маллагааны арга туршлага гэх мэт ямааны аж ахуйтай бүхий л мэдээллийг багтаасан байна


Монгол хэл дээр,

978-99978-67-43-8

хөдөө аж ахуй мал аж ахуй бог мал ямаа судлал