Галт Л

Үйлдвэрийн микробиологи Хян. Ц.Нямлхагва - УБ Арвайн Бархан 2014 - 250

ЭШФ Т 17608, 17609, БУУТ 22782-22784, 30156-30160

Энэхүү сурах бичигээс үйлдвэрийн микробиологийн олон төрлийн технологитой танилцах болно. Үүнээс хүний нүдэнд үл үзэгдэгч өчүүхэн жижиг амьд биес үйлдвэрлэлийн хүрээнд ямар агуу хүчин чадалтай болохыг харж болно. Тухайн номонд үйлдвэрийн микробиологийн үүсэл хөгжлийн товч түүх, биоүйлдвэрийн техник, хүнсний бүтээгдэхүүний үйлдвэрлэл, техник спирт ба кетон, органик хүчил, шүвтэн хүчил, витамин нуклеотид ба каротиноид, антибиотик, эмийн уураг, фермент, полисахрид ба полигидроксиалканоид, стероид ба анхилуун үнэрт бодис, бохирын ус цэвэрлэх технологи гэсэн 13 бүлэг, 143 зураг, 39 хүснэгт бүхий бүтээл юм. Энэхүү сурах бичгийг их дээд сургууль, мэргэжлийн сургуулийн оюутан сурагчид, эрдэм шинжилгээний ажилтан, хүнсний болон эмийн үйлдвэрийн мэргэжилтэн зэрэг шинжлэх ухаан үйлдвэрлэлийн олон салбарт ажиллагсад ашиглах боломжтой.


Монгол хэл дээр,

978-99973-942-1-7

микробиологи биотехнологи био үйлдвэр хүнс үйлдвэрлэл