Уранчимэг Н.
Казейн болон шар сүүний уургийг энзимийн үйлчлэлээр пептид болгон задлах судалгаа: Магистрын зэрэг горилсон судалгааны ажил.- Мэргэжлийн индекс: Е442008 Удирд. ШУ-ны Д-р, проф Н. Цэвэгсүрэн, Д-р Б. Туяагэрэл., Шүүмж. ШУ-ны Д-р, Академич Т. Ган-Эрдэнэ. - УБ.: 2015.- - 58 х. CD
ГФ-Дип-5538
Монгол хэл дээр,
магистрын ажил байгалийн ухаан шар сүү хүнсний хими биохими
Казейн болон шар сүүний уургийг энзимийн үйлчлэлээр пептид болгон задлах судалгаа: Магистрын зэрэг горилсон судалгааны ажил.- Мэргэжлийн индекс: Е442008 Удирд. ШУ-ны Д-р, проф Н. Цэвэгсүрэн, Д-р Б. Туяагэрэл., Шүүмж. ШУ-ны Д-р, Академич Т. Ган-Эрдэнэ. - УБ.: 2015.- - 58 х. CD
ГФ-Дип-5538
Монгол хэл дээр,
магистрын ажил байгалийн ухаан шар сүү хүнсний хими биохими