000 | 01737nam a22002777a 4500 | ||
---|---|---|---|
003 | MN-UlNUM | ||
005 | 20220208094131.0 | ||
008 | 130403t2010 mp ||||| |||| 00| 0 mon d | ||
040 | _afirst lib | ||
082 | _a634.9 | ||
084 |
_2other _a43.9 _bО-23 _q4 |
||
240 | 1 | 0 | _a43.9 О-23 |
245 | 0 |
_aОй, түүний дагалт нөөцийг бэлтгэх, гар болон жижиг үйлдвэрлэлийн аргаар боловсруулан бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэх нь _cЭмхт. Ч.Пүрэвсүрэн, Ц.Володя _cРед. М.Тунгалаг, Н.Дашдорж |
|
260 |
_aУБ _c2010 |
||
300 | _a172 | ||
500 | _aЭШФ Б 22723-22725; БУУТ 22148-22154, 30090-30091, 30883-30884 | ||
546 | _aMongolia | ||
653 | _aой ашиглалт | ||
653 | _aойн дагалт нөөц | ||
653 | _aмод | ||
653 | _aмөөг | ||
653 | _aжимс жимсгэнэ | ||
653 | _aэмийн ургамал | ||
740 |
_aОй, түүний дагалт нөөцийн тухай ойлголт, түүнийг зохистой ашиглах, хамгаалах _aМодны тухай _aОйн зэрлэг жимс жимсгэнийг түүж боловсруулах арга _aОйн, ойн хормойн эмийн ургамал түүж бэлтгэх ажлын менежмент _aМодлог ургамлыг эмнэлгийн практикт ашиглах нь _aЖимс жимсгэнэт ургамлыг эмнэлгийн практикт ашиглах нь _aОй, ойн хормойд ургадаг, эмнэлгийн практикт түгээмэл хэрэглэдэг өвөслөг эмийн ургамлууд _aМөөг |
||
942 | _cBK | ||
999 |
_c97097 _d97097 |