000 01737nam a22002777a 4500
003 MN-UlNUM
005 20220208094131.0
008 130403t2010 mp ||||| |||| 00| 0 mon d
040 _afirst lib
082 _a634.9
084 _2other
_a43.9
_bО-23
_q4
240 1 0 _a43.9 О-23
245 0 _aОй, түүний дагалт нөөцийг бэлтгэх, гар болон жижиг үйлдвэрлэлийн аргаар боловсруулан бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэх нь
_cЭмхт. Ч.Пүрэвсүрэн, Ц.Володя
_cРед. М.Тунгалаг, Н.Дашдорж
260 _aУБ
_c2010
300 _a172
500 _aЭШФ Б 22723-22725; БУУТ 22148-22154, 30090-30091, 30883-30884
546 _aMongolia
653 _aой ашиглалт
653 _aойн дагалт нөөц
653 _aмод
653 _aмөөг
653 _aжимс жимсгэнэ
653 _aэмийн ургамал
740 _aОй, түүний дагалт нөөцийн тухай ойлголт, түүнийг зохистой ашиглах, хамгаалах
_aМодны тухай
_aОйн зэрлэг жимс жимсгэнийг түүж боловсруулах арга
_aОйн, ойн хормойн эмийн ургамал түүж бэлтгэх ажлын менежмент
_aМодлог ургамлыг эмнэлгийн практикт ашиглах нь
_aЖимс жимсгэнэт ургамлыг эмнэлгийн практикт ашиглах нь
_aОй, ойн хормойд ургадаг, эмнэлгийн практикт түгээмэл хэрэглэдэг өвөслөг эмийн ургамлууд
_aМөөг
942 _cBK
999 _c97097
_d97097