000 | 01294nam a22003017a 4500 | ||
---|---|---|---|
003 | MN-UlNUM | ||
005 | 20221206080658.0 | ||
008 | 130307t2012 mp ||||| |||| 00| 0 eng d | ||
020 | _a9996272288 | ||
040 | _afirst lib | ||
082 | _a574.19 | ||
084 |
_2other _a28.072 _bУ 51 _q2 |
||
100 | 1 | _aУртнасан Д | |
240 | 1 | 0 | _a28.072 У 51 |
245 | 1 |
_aСүүний биохими _cРед. Д.Пүрэв |
|
260 |
_aУБ _bУдам соёл _c2012 |
||
300 | _a404 | ||
500 | _aЭШФ Т 17801-17803; БУУТ 22875-22878, 29548-29550; ГНОФ 3621-3625 | ||
546 | _aMongolia | ||
653 | _aбиохими | ||
653 | _aхими | ||
653 | _aбиологи | ||
653 | _aсүү | ||
653 | _aсүүний хими | ||
653 | _aсүүн бүтээгдэхүүн | ||
740 |
_aСүүний ач холбогдол, найрлага _aСүүнд агуулагддаг бодисууд _aСүү бол дисперс ба систем _aСүү, сүүн бүтээгдэхүүний физик- химийн шинж чанар _aСүү, сүүн бүтээгдэхүүний найрлагад боловсруулалтын явц нөлөөлөх _aСүү, сүүн бүтээгдэхүүний амт үнэрийн бодисууд |
||
942 | _cBK | ||
999 |
_c96440 _d96440 |