000 | 01589nam a22003737a 4500 | ||
---|---|---|---|
003 | MN-UlNUM | ||
005 | 20240509112854.0 | ||
008 | 170802s2004 mp ||||| |||| 00| | mon d | ||
040 | _afirst lib | ||
082 | _a600 | ||
084 |
_2Garin awlaga _a36-9 _bЛ 830 _q3 |
||
100 | _aЛунинг П.А | ||
110 | _aМУШУТИС-Хүнс, биотехнологийн сургууль | ||
240 | 1 | 0 | _a36-9 Л 830 |
245 |
_aХүнсний чанарын удирдлага _cОрч. Ш. Нарантуяа, О. Намжил _cХян. Л. Дамдинсүрэн, Д. Нансалмаа _bТехнологийн удирдлагын арга барил |
||
260 |
_aУБ _bСогоо нуур _c2004 |
||
300 | _a314 | ||
500 | _aЭШФ Т 19656-19658, БУУТ 25496-25507; ГНОФ 3551-3560, БС 6923 | ||
546 | _aMongolia | ||
653 | _aхүнсний үйлдвэрлэл | ||
653 | _aхүнсний бараа судлал | ||
653 | _aхүнсний чанар | ||
653 | _aхүнсний чанарын удирдлага | ||
700 | _aВ.Ж. Марселис, В.М.Ф. Жонгон | ||
740 | _aХүнсний чанарын удирдлага | ||
740 | _aХүнсний чанар | ||
740 | _aЧанарын удирдлага | ||
740 | _aЧанарын загвар | ||
740 | _aЧанарын хяналт | ||
740 | _aЧанар сайжруулах үйл явц | ||
740 | _aЧанарын баталгаажуулалт | ||
740 | _aЧанарын бодлого ба бизнесийн стратеги | ||
942 | _cBK | ||
999 |
_c89719 _d89719 |