000 | 01577nam a22003497a 4500 | ||
---|---|---|---|
003 | MN-UlNUM | ||
005 | 20230413104844.0 | ||
008 | 120618s2012 mp ||||| |||| 00| | mon d | ||
040 | _afirst lib | ||
082 | _a540 | ||
084 |
_a24.239 _bМ 819 _2sudalgaa _q2 |
||
100 | 1 | _aМөнхцэцэг Б | |
110 |
_aSHUBUS _bXIMT |
||
240 | 1 | 0 | _a24.239 М 819 |
245 | 1 |
_aЭсгэлэн сүүн бүтээгдэхүүнээс ялган авсан биологийн идэвхт уураг, пептид нийлэгжүүлэгч сүүн хүчлийн бактерийн судалгаа _bМагистрын дипломын ажил _cБ.Батжаргал, М.Баяржаргал _eБиохими _kЕ420201 |
|
260 |
_aУБ _c2012 |
||
300 | _a48 | ||
500 | _aЭШФ Дип 3941 | ||
546 | _aMongolia | ||
653 | _aбиологи | ||
653 | _aбиохими | ||
653 | _aбиоорганик хими | ||
653 | _aсүүн хүчлийн бактери | ||
653 | _aсүүн бүтээгдэхүүн | ||
653 | _aбиологийн идэвхт уураг | ||
740 | _aМонголын уламжлалт эсгэлэн сүүн бүтээгдэхүүн | ||
740 | _aСүүн хүчлийн бактери | ||
740 | _aСүү хүчлийн бактерийн биологийн идэвхит нэгдэл | ||
740 | _aПробиотик шинж чанартай сүүн хүчлийн бактериуд | ||
740 | _aСүүн хүчлийн бактерийг цэврээр ялгаж авах арга зүй | ||
942 | _cMA | ||
999 |
_c89487 _d89487 |