000 | 01912nam a22003377a 4500 | ||
---|---|---|---|
003 | MN-UlNUM | ||
005 | 20211223163908.0 | ||
008 | 111101t2010 mp ||||| |||| 00| 0 mon d | ||
020 | _a978-99962-51-04-7 | ||
040 | _afirst lib | ||
082 | _a664 | ||
084 |
_2other _a36.91я73 _bА 48 _q3 |
||
100 | 0 | _aАлтанцэцэг Я., Мягмарсүрэн Б | |
110 | _aШУТИС-ийн Хүнсний биотехнологийн сургууль. | ||
240 | 1 | 0 | _a36.91я73 А 48 |
245 | 1 | 0 |
_aНөөш үйлдвэрлэлийн технологи _cРед. Л.Дамдинсүрэн |
260 |
_aУБ _bШУТИС-ийн Хэвлэлийн үйлдвэр сургалтын төв _c2010 |
||
300 | _a103 | ||
500 | _aЭШФ Т 14512-14514; БУУТ 19860-19862 | ||
546 | _aMongolia | ||
653 | _aхүнсний технологи | ||
653 | _aхүнсний ногоо | ||
653 | _aжимс жимсгэнэ | ||
653 | _aнөөшлөх технологи | ||
653 | _aнөөшлөх тоног төхөөрөмж | ||
653 | _aнөөшлөх үйлдвэрлэл | ||
653 | _aмахан нөөш | ||
653 | _aногооны нөөш | ||
740 |
_aТехник эдийн засгийн үндэслэл _aОнолын хэсэг _aТехнологийн сонголт, тооцоо _aТоног төхөөрөмжийн сонголт, тооцоо _aТехнологи, түүхий эд, бүтээгдэхүүний хяналт _aХөдөлмөр хамгаалал, аюулгүй ажиллагаа _aТехник эдийн засгийн үндэслэл _aОнолын хэсэг _aТехнологийн сонголт, тооцоо _aТоног төхөөрөмжийн сонголт, тооцоо _aТехнологи, түүхий эд, бүтээгдэхүүний хяналт _aХөдөлмөр хамгаалал, аюулгүй ажиллагаа |
||
942 | _cBK | ||
999 |
_c87996 _d87996 |