000 01912nam a22003377a 4500
003 MN-UlNUM
005 20211223163908.0
008 111101t2010 mp ||||| |||| 00| 0 mon d
020 _a978-99962-51-04-7
040 _afirst lib
082 _a664
084 _2other
_a36.91я73
_bА 48
_q3
100 0 _aАлтанцэцэг Я., Мягмарсүрэн Б
110 _aШУТИС-ийн Хүнсний биотехнологийн сургууль.
240 1 0 _a36.91я73 А 48
245 1 0 _aНөөш үйлдвэрлэлийн технологи
_cРед. Л.Дамдинсүрэн
260 _aУБ
_bШУТИС-ийн Хэвлэлийн үйлдвэр сургалтын төв
_c2010
300 _a103
500 _aЭШФ Т 14512-14514; БУУТ 19860-19862
546 _aMongolia
653 _aхүнсний технологи
653 _aхүнсний ногоо
653 _aжимс жимсгэнэ
653 _aнөөшлөх технологи
653 _aнөөшлөх тоног төхөөрөмж
653 _aнөөшлөх үйлдвэрлэл
653 _aмахан нөөш
653 _aногооны нөөш
740 _aТехник эдийн засгийн үндэслэл
_aОнолын хэсэг
_aТехнологийн сонголт, тооцоо
_aТоног төхөөрөмжийн сонголт, тооцоо
_aТехнологи, түүхий эд, бүтээгдэхүүний хяналт
_aХөдөлмөр хамгаалал, аюулгүй ажиллагаа
_aТехник эдийн засгийн үндэслэл
_aОнолын хэсэг
_aТехнологийн сонголт, тооцоо
_aТоног төхөөрөмжийн сонголт, тооцоо
_aТехнологи, түүхий эд, бүтээгдэхүүний хяналт
_aХөдөлмөр хамгаалал, аюулгүй ажиллагаа
942 _cBK
999 _c87996
_d87996