000 | 01972nam a22003257a 4500 | ||
---|---|---|---|
003 | MN-UlNUM | ||
005 | 20211223163015.0 | ||
008 | 111031t2009 mp ||||| |||| 00| 0 mon d | ||
020 | _a978-99929-78-44-9 | ||
040 | _afirst lib | ||
082 | _a637 | ||
084 |
_2Garin awlaga _a36.95я73 _bН 28 _q3 |
||
100 | 0 | _aНансалмаа Д | |
110 | _aШУТИС-ийн Хүнс-биотехнологийн сургууль. | ||
240 | 1 | 0 | _a36.95я73 Н 28 |
245 | 1 | 0 |
_aСүү боловсруулах үйлдвэрлэлийн технологи _cРед. Г.Гомбо |
250 | _a2 | ||
260 |
_aУБ _bБэмби сан _c2009 |
||
300 | _a264 | ||
500 | _aЭШФ Т 1453, 14537; БУУТ 19906-19908 | ||
546 | _aMongolia | ||
653 | _aхүнсний үйлдвэрлэл | ||
653 | _aсүү | ||
653 | _aсүү боловсруулах | ||
653 | _aбиотехнологи | ||
653 | _aхоолзүй | ||
653 | _aшим судлал | ||
740 |
_aХүнсний үйлдвэрлэлийн технологи _aХүнс үйлдвэрлэлийн машин аппарат _aХүнсний сүлжээний хөргөлтийн систем _aХүнс үйлдвэрлэлийн технологи, эрүүл ахуй _aХүнс үйлдвэрлэлийн менежмент _aХоол үйлдвэрлэл, үйлчилгээний технологи _aХүнсний биотехнологи _aХүнсний микробиологи _aХүнсний үйлдвэрлэлийн технологи _aХүнс үйлдвэрлэлийн машин аппарат _aХүнсний сүлжээний хөргөлтийн систем _aХүнс үйлдвэрлэлийн технологи, эрүүл ахуй _aХүнс үйлдвэрлэлийн менежмент _aХоол үйлдвэрлэл, үйлчилгээний технологи _aХүнсний биотехнологи _aХүнсний микробиологи |
||
942 | _cBK | ||
999 |
_c87976 _d87976 |