000 | 02573 a2200313 4500 | ||
---|---|---|---|
003 | MN-UlNUM | ||
005 | 20240319160143.0 | ||
008 | 110605s2007 mp 000 | mon d | ||
020 | _a978-99929-0-250-7 | ||
040 | _afirst lib | ||
082 | _a025 | ||
084 |
_a91.9:5 _bХ 830 _2Lawlah hewlel _q9 |
||
110 | _aНээлттэй нийгэм форум | ||
240 | 1 | 0 | _a91.9:5 Х 830 |
245 | 1 | 0 |
_aХүнсний аюулгүй байдлын холбогдолтой ном зүй _cРед. Л.Дамдинсүрэн, Г.Даваадорж _cЭмхт. Ч.Оюунчимэг, Я. Алтанцэцэг, Г.Гантөмөр, Ч.Нарангэрэл |
260 |
_aУБ _bАдмон _c2007 |
||
300 | _a260 | ||
500 | _aХЗС 16308, БС 2544-2545, 28304, Цахим 885 | ||
505 | _aУг бүтээл нь хүнсний аюулгүй байдлын холбогдолтой анхны ном зүйн судалгаа юм. Номд 1995 оноос хойших 2007 оны 04 дүгээр сарын 1-ний байдлаар хэвлэгдсэн бүтээл (ном, товхимол, эмхэтгэл, эрдэм шинжилгээний өгүүлэл, илтгэл, диссертаци), олон улсын байгууллагуудаас явуулсан төслийн тайлан, зөвлөмж, Монгол Улсын хууль, эрх зүйн бусад баримт бичгүүд (дүрэм, журам, стандарт), хөтөлбөр, бодлого зэргийг хамруулсан байна. Ном зүйд 155 эрдэмтэн, судлаачийн 253 бүтээлийн бүтэц, агуулга, Монгол улсын хууль-19, УИХ, Засгийн газрын болон төрийн захиргааны төв байгууллагын баталсан хөтөлбөр, бодлого-15, журам, дүрэм, заавар-23, стандартчиллын тогтолцоотой холбогдолтой олон улсын хэлэлцээр-4, үндэсний стандарт зэргийг багтаасан байна. | ||
546 | _aMongolia | ||
653 | _aномзүй | ||
653 | _aхүнсний аюулгүй байдал | ||
653 | _aхүнс | ||
740 | _aХүнсний хангамж-аюулгүй байдал | ||
740 | _aХүнсний бүтээгдэхүүний чанар, эрүүл ахуйн аюулгүй байдал | ||
740 | _aХүнснйи шимт чанар-аюулгүй байдал | ||
740 | _aХууль эрх зүйн орчин | ||
942 | _cBK | ||
999 |
_c20830 _d20830 |