000 03706nam a22006737a 4500
003 MN-UlNUM
005 20240429152428.0
008 230621s2023 mp adj|| |||| 00| | mon d
040 _afirst lib
082 _a600
084 _2sudalgaa
_a36.92
_bХ 194
_q3
100 _aХалиун Э
110 _aXSHUS
_bXBNT
240 _a36.92 Х 194
245 _aҮр тарианы ундааны үйлдвэрлэлээс гарах хаягдлыг хүнсний бүтээгдэхүүнд нэмэлт болгон ашиглах боломж
_bБакалаврын судалгааны ажил:
_cД-р., дэд проф. Б.Туяагэрэл
_cД-р., дэд проф. Г.Тамираа
_dД-р., дэд проф. Б.Мөнхжаргал
_kD071101
260 _aУБ
_c2023
300 _a35
500 _aЦахим Бак Дип 1382
546 _aMongolia
653 _aтехник
653 _aмах махан бүтээгдэхүүний үйлдвэрлэл
653 _aүр тарианы шахдас
653 _aбакалаврын судалгааны ажил
740 _aҮр тарианы тариалалт
740 _aУлаан буудайн бүтэц, ангилал, химийн найрлага, онцлого
740 _aУлаан буудайн ангилал
740 _aБуудайн антомын бүтэц
740 _aБуудайн биохимийн найрлага
740 _aХөх арвайн бүтэц, ангилал, химийн найрлага, онцлог
740 _aАрвайн ангилал
740 _aАрвайн анатомын бүтэц
740 _aАрвайн химийн найрлага
740 _aНүүрс ус
740 _aОлигосахаридууд
740 _aАрабиноксилан
740 _aАрабиноксиланы эрүүл мэндэд үзүүлэх нөлөө
740 _aАрабиноксилан ялгах
740 _aЧийгийг жингийн аргаар тодорхойлох
740 _aҮнслэгийг жингийн аргаар тодорхойлох
740 _aУургийг Кьелдалийн аргаар тодорхойлох
740 _aТослогийг Сокслетийн аргаар тодорхойлох
740 _aНийт нүүрс усыг фенол хүхрийн хүчлийн аргаар тодорхойлох
740 _aИлчлэг чанар тооцох
740 _aДавслаг тодорхойлох
740 _aНитрит тодорхойлох
740 _aХаягдал шаарнаас арабиноксиланыг ялгах
740 _aЯлгасан арабиноксиланы фракцын бүтцийг таних
740 _aНил улаан туяаны спекроскопи (НУТ)
740 _aЗайдас үйлдвэрлэх явц
740 _aҮр тарианы шахдасны биохимийн найрлагыг тодорхойлсон дүн
740 _aҮр тарианы шахдаснаас арабиноксиланы фракц ялгасан үр дүн
740 _aАрабиноксиланы НУТ-ны спектрийн үр дүн
740 _aАрабиноксиланыг лабораторид гарган авах үеийн анхны тооцоог гаргах
740 _aЗайдасны түүхий эдийн химийн найрлагын үр дүн
740 _aЗайдасны биохимийн найрлага
740 _aМэдрэхүйн шинжилгээ
856 _apublic/
_d351382/index.html
942 _cBAKDIP
999 _c134301
_d134301