000 02832nam a2200457 4500
003 MN-UlNUM
005 20231003134313.0
008 190521s2018 mp ||||| |||| 00| | mon d
020 _a978-99973-3-927-0
040 _afirst lib
082 _a658.8
084 _a65.422
_bН 294
_2Garin awlaga
_q65
100 _aНарантуяа Д., Ариунаа Ж
110 _aХҮИС
240 _a65.422 Н 294
245 _aМерчандайзинг
_cРед. М.Должин
_nДэд дэвт.:
_pБорлуулалт & категорийн удирдлага
260 _aУБ
_c2018
_bАлмаз пресс
300 _a176
500 _aЭШФ Т 22764, 22765, НХУУТ 72201-72203, БС 10047-10051, 41681-41690
504 _a2019-05-15, ЭШФ-2, НХУУТ-3, худалдан авсан, үнэ 18000, 2019-06-26, БС-5, худалдан авсан, үнэ 18000, Хаанаас-Д.Нарантуяа
505 _aБарааны ангилал нэр төрөл, худалдааны газрын байршил, барааг үр ашигтай борлуулах арга, бөөний худалдааны хөгжил болон бараа бүтээгдэхүүнд тавих хяналт бүртгэлийн талаар дэлгэрэнгүй тайлбарласан энэ номыг зохиогчид олон жилийн сургалт судалгааны үр дүн, ажлын туршлага дээрээ тулгуурлан бүтээжээ.
546 _aMongolia
653 _aэдийн засаг
653 _aмаркетинг
653 _aборлуултын менежмент
653 _aхудалдах урлаг
740 _aБарааны категорийн удирдлага
740 _aХудалдааны газрын шинжилгээ
740 _aБарааг үр ашигтай борлуулах нь
740 _aБөөний худалдаа, агуулах
740 _aХудалдаа, үйлчилгээний хяналт
740 _aБарааны нэр төрөл бүрдүүлэх бодлого
740 _aСупермаркетын барааны нэр төрөл
740 _aҮйлчилгээний чанарын шинжилгээ
740 _aБорлуулалтын үр ашиг, худалдааны ажилтны ур чадвар
740 _aАгуулах дэлгүүр, гипермаркет
740 _aБүтээгдэхүүний ул мөрийг мөрдөн тогтоох, бүртгэл хөтлөх аргачлал
740 _aХүнсний түүхий эд, бүтээгдэхүүний татан авах, устгах, дахин боловсруулах журам
740 _aБүтээгдэхүүний хяналтын үндэс
942 _cBK
999 _c119778
_d119778