000 | 02546nam a2200433 4500 | ||
---|---|---|---|
003 | MN-UlNUM | ||
005 | 20211018133120.0 | ||
008 | 190430b2019 mp ||||| |||| 00| 0 mon d | ||
020 | _a978-99978-67-43-8 | ||
040 | _afirst lib | ||
082 | _a636 | ||
084 |
_a46.6 _bН 166 _2other _q4 |
||
100 | _aНадмид Н | ||
110 | _aХААИС. МАА, Биотехнологийн сургууль | ||
240 | _a46.6 Н 166 | ||
245 |
_aЯмааны аж ахуй _cРед. А.Бат-Эрдэнэ |
||
260 |
_c2019 _aУБ _bАдмон |
||
300 | _a300 | ||
500 | _aЭШФ Т 22697-22698 | ||
504 | _a2019-04-29, ЭШФ-2, бэлэг, үнэ 6000, Н.Надмид /зохиогч/ -2 ш | ||
505 | _aЭнэ номонд дэлхийн ямааны тоо, ашиг шимийн чиглэл, МУ-ын ямааны аж ахуйн хөгжилт, тоо, байршил, тулгамдсан асуудал, зорилт, ямааны гарал үүсэл, хувьсал, зэрлэг удмууд, ямааны үүлдрийн ангилал, биологи онцлог, бие цогцос, галбир, интерьер, арьс үсэн бүрхүүлийн шинж чанар, арьсны бичил бүтэц, үсний уутанцрын хөгжилт, ноос ноолуурын бүтэц, физик, хими, механик шинж чанар, ашиг шим, тэдгээрийг сайжруулах арга зам, сүү, мах, арьсны таваарын шинж чанар, стандарт, удам зүйн үндэс, хээлтүүлэг, эмчилгээ, маллагааны арга туршлага гэх мэт ямааны аж ахуйтай бүхий л мэдээллийг багтаасан байна | ||
546 | _aMongolia | ||
653 | _aхөдөө аж ахуй | ||
653 | _aмал аж ахуй | ||
653 | _aбог мал | ||
653 | _aямаа судлал | ||
740 | _aЯмааны үүлдрүүд | ||
740 | _aҮржлийн ажлын үндэс. | ||
740 | _aЯмааны нөхөн үржил. | ||
740 | _aЯмааны тэжээллэг, хариулга маллагаа. | ||
740 | _aНоолуурын ямаа | ||
740 | _aМонгол үүлдэр | ||
740 | _aНоосны ямаа | ||
740 | _aҮржлийн ухныг шилэн сонгох | ||
740 | _aИшиг бойжуулах | ||
740 | _aБууц хатаах арга | ||
740 | _aУргамлын хордлогыг оношлох | ||
942 | _cBK | ||
999 |
_c119687 _d119687 |