000 02546nam a2200433 4500
003 MN-UlNUM
005 20211018133120.0
008 190430b2019 mp ||||| |||| 00| 0 mon d
020 _a978-99978-67-43-8
040 _afirst lib
082 _a636
084 _a46.6
_bН 166
_2other
_q4
100 _aНадмид Н
110 _aХААИС. МАА, Биотехнологийн сургууль
240 _a46.6 Н 166
245 _aЯмааны аж ахуй
_cРед. А.Бат-Эрдэнэ
260 _c2019
_aУБ
_bАдмон
300 _a300
500 _aЭШФ Т 22697-22698
504 _a2019-04-29, ЭШФ-2, бэлэг, үнэ 6000, Н.Надмид /зохиогч/ -2 ш
505 _aЭнэ номонд дэлхийн ямааны тоо, ашиг шимийн чиглэл, МУ-ын ямааны аж ахуйн хөгжилт, тоо, байршил, тулгамдсан асуудал, зорилт, ямааны гарал үүсэл, хувьсал, зэрлэг удмууд, ямааны үүлдрийн ангилал, биологи онцлог, бие цогцос, галбир, интерьер, арьс үсэн бүрхүүлийн шинж чанар, арьсны бичил бүтэц, үсний уутанцрын хөгжилт, ноос ноолуурын бүтэц, физик, хими, механик шинж чанар, ашиг шим, тэдгээрийг сайжруулах арга зам, сүү, мах, арьсны таваарын шинж чанар, стандарт, удам зүйн үндэс, хээлтүүлэг, эмчилгээ, маллагааны арга туршлага гэх мэт ямааны аж ахуйтай бүхий л мэдээллийг багтаасан байна
546 _aMongolia
653 _aхөдөө аж ахуй
653 _aмал аж ахуй
653 _aбог мал
653 _aямаа судлал
740 _aЯмааны үүлдрүүд
740 _aҮржлийн ажлын үндэс.
740 _aЯмааны нөхөн үржил.
740 _aЯмааны тэжээллэг, хариулга маллагаа.
740 _aНоолуурын ямаа
740 _aМонгол үүлдэр
740 _aНоосны ямаа
740 _aҮржлийн ухныг шилэн сонгох
740 _aИшиг бойжуулах
740 _aБууц хатаах арга
740 _aУргамлын хордлогыг оношлох
942 _cBK
999 _c119687
_d119687