000 02119nam a22003497a 4500
003 MN-UlNUM
005 20230201144644.0
008 151020s2015 mp ||||| |||| 00| | mon d
020 _a978-99973-71-53-9
040 _afirst lib
082 _a576
084 _2other
_a36
_bД 12
_q3
100 _aДаваадорж Б
240 _a36 Д 12
245 _aХүнсний микробиологи
260 _aУБ
_bХҮСТ хэвлэл
_c2015
300 _a235
500 _aЭШФ Т 17371-17373, БУУТ 22671-22674, 29834-29836
505 _aХүнсний микробиологийн асуудлыг энэ номонд 11 бүлэгт хуваан авч үзсэн бөгөөд, 160 орчим зураг, бүдүүвч, хүснэгтэн дээр тайлбар хийжээ. Энэхүү ном нь хүнсний микробиологийн талаарх мэдлэг эзэмшсэн байх шаардлага тавигддаг хоол хүнс үйлдвэрлэл, анагаах ухаан, ариун цэвэр эрүүл ахуй, байгаль экологи, хөдөө аж ахуй, микробиологи ба биотехнологийн чиглэлээр суралцаж буй оюутан суралцагсад болон энэ салбарт ажиллаж байгаа мэргэжилтэнүүдэд зориулагджээ.
546 _aMongolia
653 _aхүнс судлал
653 _aмикробиологи
653 _aхоол хүнс
653 _aхоолны хордлого
740 _aМикробын эсийн бүтэц зохион байгуулалт
740 _aМикробыг нэрлэх, ангилах ба тодорхойлох
740 _aМикробын эс ба популяци
740 _aМикробын хоол тэжээл ба өсгөвөрлөлт
740 _aМикробын өсөлт, үржилд нөлөөлөх хүчин зүйлс
740 _aХүнсний аюулгүй байдал ба микробиологийн үзүүлэлт
942 _cBK
999 _c109784
_d109784