000 | 02119nam a22003497a 4500 | ||
---|---|---|---|
003 | MN-UlNUM | ||
005 | 20230201144644.0 | ||
008 | 151020s2015 mp ||||| |||| 00| | mon d | ||
020 | _a978-99973-71-53-9 | ||
040 | _afirst lib | ||
082 | _a576 | ||
084 |
_2other _a36 _bД 12 _q3 |
||
100 | _aДаваадорж Б | ||
240 | _a36 Д 12 | ||
245 | _aХүнсний микробиологи | ||
260 |
_aУБ _bХҮСТ хэвлэл _c2015 |
||
300 | _a235 | ||
500 | _aЭШФ Т 17371-17373, БУУТ 22671-22674, 29834-29836 | ||
505 | _aХүнсний микробиологийн асуудлыг энэ номонд 11 бүлэгт хуваан авч үзсэн бөгөөд, 160 орчим зураг, бүдүүвч, хүснэгтэн дээр тайлбар хийжээ. Энэхүү ном нь хүнсний микробиологийн талаарх мэдлэг эзэмшсэн байх шаардлага тавигддаг хоол хүнс үйлдвэрлэл, анагаах ухаан, ариун цэвэр эрүүл ахуй, байгаль экологи, хөдөө аж ахуй, микробиологи ба биотехнологийн чиглэлээр суралцаж буй оюутан суралцагсад болон энэ салбарт ажиллаж байгаа мэргэжилтэнүүдэд зориулагджээ. | ||
546 | _aMongolia | ||
653 | _aхүнс судлал | ||
653 | _aмикробиологи | ||
653 | _aхоол хүнс | ||
653 | _aхоолны хордлого | ||
740 | _aМикробын эсийн бүтэц зохион байгуулалт | ||
740 | _aМикробыг нэрлэх, ангилах ба тодорхойлох | ||
740 | _aМикробын эс ба популяци | ||
740 | _aМикробын хоол тэжээл ба өсгөвөрлөлт | ||
740 | _aМикробын өсөлт, үржилд нөлөөлөх хүчин зүйлс | ||
740 | _aХүнсний аюулгүй байдал ба микробиологийн үзүүлэлт | ||
942 | _cBK | ||
999 |
_c109784 _d109784 |