000 | 01226nam a22002657a 4500 | ||
---|---|---|---|
008 | 150928b2015 mp ||||| |||| 00| 0 mon d | ||
084 |
_2other _a24.239 _bД-46 _q2 |
||
100 | _aДолгорсүрэн З. | ||
240 | _a24.239 Д-46 | ||
245 |
_aШар сүүний лактозыг лактулозд хувирган пребиотик бэлдмэл гарган авах судалгаа: Магистрын зэрэг горилсон судалгааны ажил.- _bМэргэжлийн индекс: Е442008 _cУдирд. ШУ-ны Д-р, проф Н. Цэвэгсүрэн, Д-р Б. Туяагэрэл., Шүүмж. Д-р Д. Рэнцэнмядаг. |
||
260 |
_aУБ.: _c2015.- |
||
300 |
_a51 х. _eCD |
||
500 | _aГФ-Дип-5539 | ||
546 | _aMongolia | ||
653 | _aмагистрын ажил | ||
653 | _aбайгалийн ухаан | ||
653 | _aхими | ||
653 | _aхүнсний хими | ||
653 | _aшар сүү | ||
740 | _aСүүний сахар буюу лактоз | ||
740 | _aЛактозын физик химийн шинж чанар | ||
740 | _aЛактулоз | ||
740 | _aлактулозын хими ба физик шинж чанар | ||
942 | _cMA | ||
999 |
_c109192 _d109192 |