Амьтны гаралтай хүнсний түүхий эд, бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэлийн биохимийн үндэс

Зохиогч: Мягмарсүрэн Б., Дамдинсүрэн Л.


Гаралтын мэдээ: УБ Алмаз пресс 2019

Шифр: 36.81 М 985.
Номын сан:
Байгалийн ухааны уншлагын танхим (7),
Эрдэм шинжилгээний фонд (3).



Бэлэн (10).
Товч агуулга:
Сүүлийн үед зарим төрлийн түүхий эдийг ашиггүй өөрчлөлтөөс хамгаалах, технологийн явцад болон хадгалалтын үеийн тогтвортой байдлыг нэмэгдүүлэх зорилгоор олон төрлийн бодис ашиглаж байна. Иймд эдгээр нэмэлт бодисууд бүхий хүнс үйлдвэрлэх, түүхий эдэд хүйтний болон дулааны боловсруулалт хийх, давслах, хатаах, химийн хамгаалах үйлчилгээтэй бодисуудыг хэрэглэх явцад гарах биохимийн хувирлуудыг судалж, үйлдвэрлэлийн үйл ажиллагааг үр дүнтэйгээр зохицуулж сурах нь өнөөгийн мэргэжилтнүүдийн үүрэг юм. Тус бүтээлд амьтны эдийн биохими, мах болон амьтны гаралтай зарим түүхий эд, бүтээгдэхүүний биохими, махны шинж чанар, боловсруулсан махны биохимийн тухай үндсэн сэдвүүдийг тусгасан болно.

Номын байршил
МУИС-ийн номын сан catalog › Details for: Амьтны гаралтай хүнсний түүхий эд, бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэлийн биохимийн үндэс
Номын сангийн нэр Дансны дугаар Төлөв Буцаах огноо
Байгалийн ухааны уншлагын танхим
8031700 Бэлэн
Байгалийн ухааны уншлагын танхим
8031701 Бэлэн
Байгалийн ухааны уншлагын танхим
8031702 Бэлэн
Байгалийн ухааны уншлагын танхим
8031703 Бэлэн
Байгалийн ухааны уншлагын танхим
8031704 Бэлэн
Байгалийн ухааны уншлагын танхим
8031705 Бэлэн
Байгалийн ухааны уншлагын танхим
8031706 Бэлэн
Эрдэм шинжилгээний фонд
2023062 Бэлэн
Эрдэм шинжилгээний фонд
2023063 Бэлэн
Эрдэм шинжилгээний фонд
2023064 Бэлэн